Πότε είναι cyber Monday 2024;

cyber monday 2024

Τον θεσμό της black Friday τον γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι, όπως και η cyber Monday. Όπως αρκετοί από εμάς γνωρίζουν και την ύπαρξη της cyber Monday.

Τι είναι όμως η cyber Monday, πότε πέφτει κάθε χρόνο; Έπειτα από την Black Friday, έρχεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η Cyber Monday 2024, μια εμπορική πρωτοβουλία των λιανοπωλητών που πρωτοεμφανίστηκε στις ΗΠΑ.

Cyber: Ποια είναι η μετάφραση;

Cyber σημαίνει κυβερνοχώρο και είναι το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί από δίκτυα επικοινωνιών που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Cyber week 2024 με πολλές προσφορές

Μέσω διαδικτύου θα βρείτε τις καλύτερες Cyber Monday προσφορές από χιλιάδες καταστήματα στην Ελλάδα! Θα έχεις την ευκαιρία να σερφάρεις σε χιλιάδες super deals σε κινητά, λάπτοπ και πολλά άλλα προϊόντα!

Cyber Monday: Πως ξεκίνησε;

Είναι μια κίνηση που έκαναν οι πωλητές λιανικής στις ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδα από πωλήσεις στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτής της μέρας αναμένεται να διατεθούν πολλά προϊόντα με έκπτωση.

Οι ειδικοί της αγοράς πιστεύουν ότι η Cyber Monday αναμένεται να εκτινάξει και πάλι τις ηλεκτρονικές αγορές των καταναλωτών. Σε λίγες μέρες, έρχεται η cyber Monday και θα πρέπει οι καταναλωτές να κάνουν την δική τους έρευνα αγοράς αρκετό διάστημα πριν για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με τις ενώσεις καταναλωτών, θα πρέπει να γίνει χρήση των ειδικών εργαλείων που διατίθενται από ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγκρισης προϊόντων και πραγματοποίησης αγορών, τα οποία αναπαριστούν τη διαχρονική διακύμανση των τιμών.

Τέλος θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη διαθεσιμότητα και στον αναμενόμενο χρόνο αποστολής των προϊόντων για να αποφύγουν την μελλοντική δυσαρέσκεια.

Το shopping κάνει καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Και πέρσι είχαμε τις προσφορές της Cyber Monday, με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Η Cyber Monday είναι μια παγκόσμια ημέρα πωλήσεων που λαμβάνει χώρα την Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια πρωτοβουλία των λιανοπωλητών, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδα από πωλήσεις στο διαδίκτυο.

Ο όρος Cyber Monday επινοήθηκε από την Έλλεν Ντέιβις της Εθνικής Ομοσπονδία Λιανικής και τον Σκοτ Σίλβερμαν. Ο όρος πρωτοεμφανίστηκε στις 28 Νοεμβρίου 2005 σε δελτίο τύπου του Shop.org.

Η Cyber Monday είναι μια ευκαιρία για τους καταναλωτές να βρουν μεγάλες εκπτώσεις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών, ηλεκτρικών συσκευών, ειδών ένδυσης, παπουτσιών, βιβλίων, ταινιών και πολλά άλλα.

Στην Ελλάδα, η Cyber Monday είναι μια σχετικά νέα γιορτή, αλλά έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα.