Πότε αρχίζει η προκήρυξη για την δικαστική αστυνομία και δημοτική αστυνομία;

δικαστικη αστυνομια προκηρυξη, προκηρυξη δημοτικη αστυνομια, προκηρυξη δημοτικη αστυνομια, δημοτικη αστυνομια προσληψεισ, δικαστικη αστυνομια, δημοτικη αστυνομια αθηνων, δημοτικη αστυνομια θεσσαλονικησ
unsplash

Βγαίνουν σε λίγες μέρες οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις σε Δημοτική και Δικαστική Αστυνομία σε λίγες μέρες

Πρώτα θα έρθει προκήρυξη για την δικαστική αστυνομία αφού πέρασε πρώτα από την βουλή.

Η δικαστική αστυνομία θα λειτουργήσει πιλοτικά σε δικαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα προσληφθούν 600 άτομα για το ένστολο τμήμα και άλλα 100 άτομα για το πολιτικό τμήμα.

Μέσα από την προκήρυξη στην δικαστική αστυνομία θα βρουν εργασία, 700 μόνιμοι. Οι προσλήψεις στην δικαστική αστυνομία αφορούν ένστολο και πολιτικό προσωπικό. Η επιλογή θα γίνει με γραπτές εξετάσεις εκτός ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα προκήρυξη για την επιλογή αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού στο νεοσύστατο θεσμό αναμένεται να εκδοθεί τέλη Οκτωβρίου.

Προκήρυξη για την δημοτική αστυνομία: Πότε αρχίζουν οι προσλήψεις;

Θα γίνουν και εκατοντάδες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και για την δημοτική αστυνομία. Χιλιάδες προσλήψεις και πάνω θα γίνουν και όλες μέσω ΑΣΕΠ για την προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας 2022. Επιλέχθηκε ο ΑΣΕΠ για να είναι πιο αξιοκρατικές οι προσλήψεις που θα γίνουν πιθανόν από τα μέσα Νομεβρίου 2022. 1.214 μόνιμοι θα βρουν εργασία μέσα από την προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας.

Ο αριθμός των θέσεων έχει οριστικοποιηθεί, η προκήρυξη θα είναι μία και ενιαία, θα εκδοθεί και θα διεκπεραιωθεί εξ΄ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ. Η επιλογή θα γίνει με το σύστημα των μορίων, σε καμία περίπτωση με γραπτό διαγωνισμό