Δώρο υγειονομικών 2021 πληρωμή: Ποια τα τελευταία νέα;

Ποια είναι τα τελευταία νέα για το δώρο που θα δώσει η κυβέρνηση στους υγειονομικούς μέσω του κοινωνικού μερίσματος 2021.

Θα δοθούν τα χρήματα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ή έπειτα; Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως χρήματα δεν θα πάρει κάποια κατηγορία υγειονομικών.

Δεν θα πάρουν χρήματα όσοι από το προσωπικό απουσιάζουν με οποιαδήποτε άδεια συνεχώς όλο το χρονικό διάστημα, με εξαίρεση μόνο την αναρρωτική άδεια, και
όσοι έχουν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

Δώρο υγειονoμικών 2021: Χρήματα θα δοθούν και στους υγειονομικούς, το θέμα είναι πότε;

Αφορά 100.000 ενεργούς υγειονομικούς στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ. Τα χρήματα, λένε οι πληροφορίες ότι θα δοθούν απευθείας στους δικαιούχους.

Έτσι 100.000 ενεργοί υγειονομικοί στα νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ θα ενισχυθούν με έκτακτη καταβολή μισού μισθού, ένα μέσο ποσό ύψους 900 ευρώ θα τους καταβληθεί άμεσα εντός Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ακούστηκε ότι θα γίνει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών ενδέχεται το έκτακτο επίδομα να πληρωθεί και εντός Ιανουαρίου του 2022.

Δώρο υγειονομικών πληρωμή, τελευταία νέα
pexels.com

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μιας και τονίζεται στην εγκύκλιο ότι εφόσον δεν καταστεί δυνατή η καταβολή της ως άνω παροχής στους δικαιούχους εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2021, η εν λόγω καταβολή δύναται να λάβει χώρα εντός του μηνός Ιανουαρίου 2022.