Αυτά είναι τα δρομολόγια ΟΑΣΘ: Τι ώρα περνά το λεωφορείο από την κάθε στάση;

ΟΑΣΘ δρομολόγια: Ο Ο.Α.Σ.Θ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 ξεκίνησε η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

ΟΑΣΘ δρομολόγια: Δείτε τα

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν, σε καθημερινή βάση, οι ειδικές γραμμές, Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή» και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – N. Μηχανιώνα», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της N. Μηχανιώνας, οι διαδρομές των οποίων παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω. Επίσης, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το Αεροδρόμιο τη θερινή περίοδο, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά, των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται: Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. –11085– όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00. Από την ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ. στη διεύθυνση www.oasth.gr , από την Τετάρτη 1-7-2020, επιλέγοντας από το σχετικό πεδίο τη γραμμή ενδιαφέροντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Μέτρα για τον κορωναϊό στον ΟΑΣΘ

1. Η τοποθέτηση σταθερών διαχωριστικών στα λεωφορεία για την προστασία των εργαζομένων, και διάθεση μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό) σε όλο το προσωπικό.

2. Αποκλεισμός της πρώτης θύρας των λεωφορείων, επιβίβαση των επιβατών από την δεύτερη (μεσαία) θύρα των λεωφορείων και κάθοδος από την τρίτη (τελευταία) θύρα.

3. Σε κάθε δρομολόγιο τοποθετήθηκε ένας εργαζόμενος του ΟΑΣΘ, που να ενεργεί ως «Συνοδός γραμμής», σύμφωνα με την σχετική κατεύθυνση του ΥΜΕ , και η παρουσία του στοχεύει στην παρακολούθηση εφαρμογής των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, όπως εξαγγέλθηκαν από το ΥΜΕ (χρήση μασκών, απολυμαντικού, μέγιστος αριθμός επιβατών).

4. Ενίσχυση της διαδικασίας απολύμανσης των λεωφορείων με πρωινή βάρδια ώστε να γίνεται απολύμανση λεωφορείων που επιστρέφουν λόγω βλάβης, και να επιταχυνθεί η επισκευή τους.

5. Σε κάθε λεωφορείο τοποθετήθηκε μια (1) διάταξη παροχής αντισηπτικού για το επιβατικό κοινό, στην δεύτερη (μεσαία) πόρτα των λεωφορείων, για χρήση από το επιβατικό κοινό.

6. Συστάσεις και μηνύματα κοινωνικής υπευθυνότητας από το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ.

7. Εξ αποστάσεως εργασία και άδειες ειδικού σκοπού στο προσωπικό.
Διαβάστε ακόμα:

Επίδομα τέκνων 2020 πληρωμή γ δόσης: Πότε θα πιστωθεί;

Κοινωφελής εργασία: Πως θα κάνεις την αίτηση;

Κοινωνικό μέρισμα: Θα συνεχιστεί αυτό το επίδομα το 2020;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα με διαφορετική ματιά στο Newse.gr

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα