Πότε
Πότε

e eggrafes 2024 αίτηση: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

Πότε αρχίζουν οι e εγγραφές το 2024-25 και πότε πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες οι γονείς

Πότε ανοίγει το e eggrafes ρωτούν πολλοί γονείς – Ποια τα βήματα κάθε χρόνο; Οι εγγραφές γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες μετά την λήξη των μαθημάτων.

Συνήθως οι e eggrafes γίνονται γίνει μεταξύ 18 Ιουνίου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Για την Α’ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025 από την Πέμπτη 27-06-2024 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 05-07-2024 και ώρα 23:59.

Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2024 – 2025, υποβάλλουν ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Θα μπουν στο e eggrafes του υπουργείου και θα συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενώ για την είσοδο στην εφαρμογή e εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του TaxisNet.

Το Όνομα, το Επώνυμο και το Πατρώνυμο, Μητρώνυμο του χρήστη είναι προσυμπληρωμένα. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό των παιδιών των οποίων είστε κηδεμόνας και έχουν δικαίωμα να εγγραφούν σε ΕΠΑ.Λ., Π.ΕΠΑ.Λ. ή ΓΕ.Λ..

Ένας χρήστης έχει δικαίωμα να συμπληρώσει από τον αριθμό 0 (το οποίο σημαίνει ότι θέλει να υποβάλει αίτηση μόνο για τον εαυτό του) έως τον αριθμό 4, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση για τον εαυτό του και για άλλους 4 μαθητές, που βρίσκονται στην επιμέλειά του και έχουν δικαίωμα να εγγραφούν σε ΕΠΑ.Λ., Π.ΕΠΑ.Λ. ή ΓΕ.Λ..

Ο αριθμός παιδιών που βρίσκονται στην επιμέλειά του μπορεί να αλλάζει (από 0 έως 4) κάθε φορά που κάνει σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές.