Νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία 2023: Πότε βγαίνει;

νεα προκηρυξη νοσοκομεια 2023

Νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία το 2023 έρχεται.

Μάλιστα από ότι ακούγεται, θα γίνουν 770 νέες προσλήψεις και μάλιστα θα είναι μόνιμοι. Η ερώτηση πολλών είναι για το πότε βγαίνει η νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία.

Η νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία περιλαμβάνει, 770 μόνιμες προσλήψεις και η έκδοση θα γίνει από το ΑΣΕΠ. Θα είναι η πρώτη προκήρυξη των νοσοκομείων το 2023.

Το όνομα της προκήρυξη είναι 2ΓΒ 2023 και αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις μέσα στον Οκτώβριο 2023.

Η νέα προκήρυξη των νοσοκομείων 2023 αφορά στην πρόσληψη 770 υπαλλήλων, και τα προσόντα έχουν να κάνουν με πτυχίο δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Από την νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία θα βρουν εργασία ως βοηθοί ιατρικών εργαστηρίων, παρασκευαστών, βοηθών φαρμακείου, διοικητικού λογιστικού, διοικητικών γραμματέων, προσωπικού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επίσης θα προσληφθούν αδελφές νοσοκόμες, βοηθοί νοσηλευτικής, πληρωμάτων ασθενοφόρων, κλιβανιστών, τεχνικών, ηλεκτρολόγων, ελαιοχρωματιστών, ηλεκτροτεχνιτών, υδραυλικών, οδηγών και χειριστών ιατρικών συσκευών.

Οι παραπάνω ειδικότητες έχουν να κάνουν με δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Θα βρουν εργασία και απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα στην νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία θα βρουν εργασία ως βοηθητικό προσωπικό, ως βοηθών θαλάμου, μεταφορέων ασθενών, νοσοκόμοι και καθαριστές.