Πότε αρχίζουν οι προσλήψεις στον ΕΛΓΑ 2022

Ο ΕΛΓΑ κάνει προσλήψεις και θα βρουν εργασία 120 γεωπόνοι και εκτιμητές στην Βόρεια Ελλάδα

120 γεωπόνοι – εκτιμητές με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με κριτήρια ΑΣΕΠ ζητά ο ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού λόγω των προσφάτων ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες που προκλήθηκαν από τις ισχυρές χαλαζοπτώσεις και τους ανεμοστρόβιλους των τελευταίων ημερών στις περιφερειακές ενότητες Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, στην πρόσφατη συνεδρίαση του, άνοιξε θέσεις εργασίας.

ΕΛΓΑ προσλήψεις
ΕΛΓΑ προσλήψεις

Στόχος των προσλήψεων είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των αρμοδίων υποκαταστημάτων των προαναφερόμενων περιφερειακών ενοτήτων για την επίσπευση του εκτιμητικού έργου στις πληγείσες περιοχές. Οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα προβλέπεται από το κανονιστικό πλαίσιο.

Μέσα στον Ιούλιο θα ανοίξουν οι αιτήσεις.

Για τις θέσεις της εν λόγω προκήρυξης οι υποψήφιοι υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση Υποβληθείσα, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου Οριστικοποίηση.