Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πως γίνεται η ένσταση;

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός ενώ σε περίπτωση που πιστεύετε ότι αδικηθήκατε, μπορείτε να κάνετε ένσταση

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης. Στο link που ακολουθεί: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia, γίνεται όλη η διαδικασία.

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση πρέπει πρώτα να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης. Έτσι λοιπόν μπορείτε να δείτε την αίτηση σας και να τσεκάρετε αν την κάνατε σωστά. Με κωδικούς taxisnet, θα μπείτε στο σύστημα.

Θα πρέπει να κάνετε αναφορά για τον λόγο της ένστασης όπως για παράδειγμα η εσφαλμένη μοριοδότηση.

Παράλληλα είναι σωστό να τεκμηριώσετε τους ισχυρισμούς σας, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης.

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού έχουν αναρτηθεί και από τους προσωρινούς πίνακες μπορείτε να δείτε αν είστε δικαιούχοι ή όχι.

Κοινωνικός τουρισμός 2022 ένσταση
Ένσταση κοινωνικός τουρισμός 2022

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων που βγήκαν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Σημειώνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 532.000 αιτήσεις για σχεδόν 1 εκ. επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ 1.500 τουριστικά καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή.

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι (https://www.dypa.gov.gr/storage/koinoniki-politiki/koinonikos-toyrismos-2022-2023/prosorina-apotelesmata/epityxontes-prosorina-kt22.xlsx)