ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ προκήρυξη 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

επασ οαεδ προκηρυξη 2023

Ποια τα αποτελέσματα της προκήρυξης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2023;

Ο ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ είναι ένα δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε ανέργους.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους ανέργους να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Ο ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Ο ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Μέσω των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρει, βοηθά τους ανέργους να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να βελτιώσουν τις προοπτικές τους επαγγελματικής αποκατάστασης.

Προκήρυξη ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2023

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, σχολικού έτους 2023-2024.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξη τους με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός τριών εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 έως και την Τρίτη 01 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:59.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης → Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας της ΔΥΠΑ.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και την υποβολή ενστάσεων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Στην παρένθεση μπορείτε να βρείτε τα προσωρινά αποτελέσματα (https://www.dypa.gov.gr/anartisi-prosorinwn-pinakon-katataksis-ghia-tin-proslipsi-ektaktoy-ekpaideftikou-prosopikou-ghia-50-epaghghelmatikes-skholes-epas-kai-7-peiramatikes-epas-mathitias)

Προκήρυξη ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2023: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα;

Τα οριστικά αποτελέσματα αναμένεται να βγουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.