Απογειώστε το ντύσιμό σας με ένα velvet blazer

ντυσιμο, velvet blazer

Στο σημερινό blogpost απαντάμε σε τρία ερωτήματα που αφορούν το βελούδο: Τι είναι; Γιατί να το επιλέξετε και πώς να το φορέσετε.

Το βελούδινο ύφασμα είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια, έχει ίνες πάνω του που του χαρίζουν απαλότητα, είναι χνουδωτό στην αφή και έχει λαμπερό τελείωμα. Μπορεί να δημιουργηθεί από φυσικές ή συνθετικές ίνες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις είναι απολαυστικό τόσο να το φοράς όσο και να το ακουμπάς. Τα βελούδινα κομμάτια ανήκουν στα winter essentials και πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας, γιατί έχουν μοναδική κομψότητα, σας κρατάνε ζεστή, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, δε χρειάζονται καν σιδέρωμα και ταιριάζουν σε όλους. Οι τρόποι να τα ενσωματώσετε στα outfits σας είναι πάρα πολλοί και δεν μπορούν να εξαντληθούν στο πλαίσιο ενός άρθρου, ωστόσο σήμερα σας προτείνουμε τρεις τρόπους, για να απογειώσετε το ντύσιμό σας με ένα velvet blazer.

O πρώτος είναι να δημιουργήσετε ένα velvet co-ord. Μπορεί να είναι ένα σε βαθύ μωβ χρώμα, άλλωστε το βελούδο φημίζεται για τις υπέροχες αποχρώσεις του που θυμίζουν ημιπολύτιμους λίθους ή σε ένα ουδέτερο. Εμείς φανταζόμαστε ένα σύνολο που θα αποτελείται από ένα βελούδινο ανθρακί σακάκι με κοτλέ ανάγλυφη υφή, με μια ταιριαστή παντελόνα και από τις γυναικείες μπλούζες μια off-white από μέσα, για να κάνει ωραία αντίθεση. Ολοκληρώστε το look σας με chunky sneakers, για να γίνει πιο σύγχρονο!

Από το βελούδινο co-ord κάνουμε μετάβαση στο alternative κοστούμι με τη φούστα και το πουκάμισο. Επιλέξτε μια μίνι καρό φούστα με ένα πουκάμισο με τα ίδια prints, μπεζ μποτίνια για ύψος και από πάνω ένα velvet σακάκι στην κρεμ απόχρωση της βανίλιας. Είναι ένα outfit με θηλυκό και παράλληλα σοφιστικέ στιλ που μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο, στη βόλτα, στην επίσκεψή σας σε ένα μουσείο ή στην έξοδο για μια θεατρική παράσταση.

Επιπλέον, το velvet blazer, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορεί να αντικαταστήσει τα γυναικεία μπουφάν και τις ζακέτες χάρη στο ζεστό του ύφασμα. Ντυθείτε, λοιπόν, με ένα χρωματιστό βελούδινο σακάκι, λευκό πουκάμισο, ψηλόμεσο τζιν παντελόνι mom’s fit και loafers για ένα στιλάτο officewear. Για day-to-night look, σας προτείνουμε ένα μεσάτο velvet blazer σε σκούρα neutral απόχρωση, μια ζώνη με έντονη μεταλλική αγκράφα από πάνω, skinny jeans για bottom, ψηλοτάκουνες γόβες για sexiness και μια oversized τσάντα με statement χρώμα για στιλ.

Δώστε χώρο στην ντουλάπα σας για velvet fashion pieces που ταιριάζουν και με τα υπόλοιπα κομμάτια που διαθέτετε και κάντε τη διαφορά στο στιλ σας!