Πότε θα πληρωθεί η επιταγή ακρίβειας;

Θα είναι μια επιταγή ακρίβειας που θα δοθεί σε χιλιάδες δικαιούχους πριν τις γιορτές. Θα γίνει πριν από το Πάσχα 2022 και θα είναι κάτι σαν το κοινωνικό μέρισμα που δόθηκε φέτος πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο σχεδιασμός για την επιταγή ακρίβειας είναι να δοθεί μια οικονομική βοήθεια που θα φτάνει έως και τα 300 ευρώ σε μία σειρά από ευάλωτες ομάδες που βρίσκονται αντιμέτωπες με αυξήσεις σε καύσιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης.

Θα βοηθήσει τα ευάλωτα νοικοκυριά απέναντι στον πληθωρισμό που καλπάζει. Δικαιούχοι θα είναι κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την επέλαση της ακρίβειας.

Η επιταγή ακρίβειας 2022 θα δοθεί σε μία σειρά από ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο τις συνέπειες της ακρίβειας.

έκτακτο επίδομα
Δικαιούχοι αναμένεται να είναι οι μακροχρόνια άνεργοι και τα άτομα με αναπηρία, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα λάβουν το επίδομα και οι χαμηλόμισθοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι. Visual Stories- Micheile – Unsplash

Δικαιούχοι αναμένεται να είναι οι μακροχρόνια άνεργοι και τα άτομα με αναπηρία, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα λάβουν το επίδομα και οι χαμηλόμισθοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι.

Το επίδομα αναμένεται να χορηγηθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 18 μέχρι τις 21 Απριλίου.