Επιταγή ακρίβειας αίτηση gov gr: Πότε θα δοθεί;

επιταγη ακριβειασ αιτηση gov gr, αιτηση για επιταγη ακριβειασ, επιταγη ακριβειασ δικαιουχοι, νεα επιταγη ακριβειασ, επιδομα ακριβειασ 2022 αιτηση
Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα κάνουν αίτηση μέσω taxisnet

Θα δοθεί η επιταγή των 250 ευρώ, πριν από την καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου 2023.

Έτσι, η επιταγή ακριβείας 250 ευρώ θα δοθεί σε 1.194.806 συνταξιούχους το διάστημα 15 με 20 Δεκεμβρίου 2022.

Οι λεπτομέρειες για την gov.gr επιταγή ακρίβειας, έχουν δημοσιευτεί και δεν είναι λίγοι οι δικαιούχοι που αναμένουν την πληρωμή για πρώτη φορά, μιας και η αλλαγή στα κριτήρια έχει ανεβάσει τον συνολικό αριθμό.

Ποιοι θα κάνουν αίτηση για την επιταγή ακρίβειας;

Η αίτηση για την επιταγή ακρίβειας θα πρέπει να γίνει έμμεση. Μπορεί εισοδηματικά να είναι κάποιοι σε χαμηλές πτήσεις, ωστόσο θα πρέπει να ανήκουν και να έχουν κάνει αίτηση είτε για το ΚΕΑ, είτε για το επίδομα παιδιού, και είτε για το επίδομα ΑΜΕΑ. Θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Πότε θα πάρετε τα χρήματα από την επιταγή ακρίβειας;

Η επιταγή ακρίβειας θα καταβληθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δικαιούχοι θα είναι οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν κάτω από 800 ευρώ το μήνα, οι ανασφάλιστοι συνταξιούχοι, άτομα με κάθε μορφής αναπηρία και όσοι λαμβάνουν το επίδομα παιδιού, θα λάβουν ενάμιση επίδομα.

Τέλος, επιταγή ακρίβειας χωρίς αίτηση θα πάρουν συνταξιούχοι με συντάξεις έως 800 ευρώ και μακροχρόνια άνεργοι από 12 έως 24 μήνες.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την επιταγή ακρίβειας και ποιοι χρειάζεται να κάνουν αίτηση