Ερέτρια: Ετοιμάζεται να δεχτεί τουρίστες ο παράδεισος

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί τουρίστες η Εύβοια από μεθαύριο Δευτέρα.

Η Ερέτρια δυνατά στο τουρισμό.

Συνεχείς είναι οι εργασίες των συνεργείων του δήμου Ερέτριας έπειτα από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Ερέτριας και προέδρου της τουριστικής επιτροπής Κηρύκου Μπασινά προκειμένου η περιοχή να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομάξαμε με αυτό που είδαμε να πετά στο ουρανό της Χαλκίδας!

Δεν θα πιστέψεις πως αντιδρούν οι ερωτευμένοι στη Χαλκίδα

Περίεργη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας – Δείτε τι συγκλονιστικό εμφανίστηκε

Ήδη η Ερέτρια , όπως και τα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα καθημερινά έχουν επισκέπτες από όλο το νομό Ευβοίας με τους Ευβοιωτες να την προτιμούν για τις εκδρομές τους.

Επιπλέον αναμένει έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την Δευτέρα 18 Μαϊου όπου και θα επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών.
Στόχος μας φέτος όπως δήλωσε ο Κηρύκος Μπασινάς είναι η προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού αλλά και εξωτερικού όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν καθώς και η διευκόλυνση των τουριστικών δομών που έχουν ζημιωθεί.

Ετοιμάζεται η Ερέτρια

Για αυτό το λόγο συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Ιωάννη Δημητρόπουλο, με αρκετούς ξενοδόχους της περιοχής όπου ετοιμάζονται για την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων τους , παρουσία και της αντιδημάρχου οικονομικών Μαρίας Παπαγγελή συζήτησαν για τις οικονομικές ελαφρύνσεις που μπορεί ο δήμος να τους προσφέρει για τη στήριξη τους.

Μια δύσκολη τουριστική περίοδος φέτος για όλους με το Δήμο Ερέτριας ωστόσο να είναι έτοιμος να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

Τέλος , ο Κηρύκος Μπασινάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου που αν και λίγοι καταφέρνουν πολλά επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο για την ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε φωτογραφίες από την Ερέτρια στο evianews.com