Εύδοξος: Πότε ξεκινά η δήλωση συγγραμμάτων 2021;

Δείτε πότε ξεκινούν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων του Χειμερινού Εξαμήνου (2021-2022) από την υπηρεσία Εύδοξος.

Το Εύδοξος βιβλία είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών.

Μέσα από την πλατφόρμα www.eudoxus.gr, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, ή κατά τις ημερομηνίες που έχουν ορίσει οι Γραμματείες του Τμήματος εντός του χρονικού αυτού πλαισίου.

H διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Εύδοξος: Ποιο είναι το τηλέφωνο;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής της δράσης στο τηλέφωνο 215 215 7850. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ – 17:00 μ.μ.

Η διαδικασία Εύδοξος συγγράμματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα Συγγράμματα σε κάθε μάθημα.

Επίσης δίνει την δυνατότητα άμεσης παραλαβής των Συγγραμμάτων και έχει αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ταχεία αποζημίωση των Εκδοτών και για την αποτροπή της καταχρηστικής εκμετάλλευσης των δημόσιων πόρων.