Μείνατε στο σπίτι; 4 ιδέες για ένα τέλειο ραντεβού

Λοιπόν, κάπως έτυχε και κολλήσaατε στο σπίτι. Είχατε οργανώσει το τέλειο ραντεβού, αλλά κάτι πήγε στραβά και δεν καταφέρατε να βγείτε.

Ή μπορεί απλώς να αποφασίσατε ότι προτιμάτε να περάσετε χρόνο στο σπίτι με τον/την σύντροφό σας. Αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να περάσετε αυτόν το χρόνο. Κλείστε το Netflix και ελάτε να δούμε μερικές τέλειες ιδέες!

Μαγειρέψτε κάτι νόστιμο

Δεν λέγατε πάντα ότι θέλετε να δοκιμάσετε προβατίνα; Έχει έρθει η ώρα!Αφήστε τα σουβλάκια και αναζητήστε μαζί συνταγές και αρχίστε το μαγείρεμα. Όταν μαγειρεύουμε μαζί ερχόμαστε πιο κοντά και είναι ο καλύτερος τρόπος για να τεστάρουμε τη συνεργασία μας. Και αν δεν σας βγει το αποτέλεσμα όπως το περιμένατε, δεν πειράζει καθόλου. Αντιμετωπίστε την αποτυχία με χιούμορ και απλώς αγοράστε μια πίτσα.

ΥΓ.: Αν όντως η προβατίνα σας φαίνεται καλή ιδέα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε στη γάστρα με πατάτες και μανιτάρια, κοκκινιστή ή ακόμη και λεμονάτη. Όπως και να τη μαγειρέψετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη λατρέψετε.

Camping

Μα το camping γίνεται σε εξωτερικό χώρο, θα μας πείτε. Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο. Οπότε, αν έχετε τη δική σας αυλή μην διστάσετε να στήσετε μια σκηνή, να κρεμάσετε φωτάκια στα δέντρα ή να γεμίσετε το γρασίδι σας με φαναράκια και να περάσετε το βράδυ σας έξω. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι ο καιρός θα είναι καλός και ζεστός. Αλλά είναι μια ιδέα που μπορείτε να έχετε κατά νου όπως και να έχει!

Διακοσμήστε από την αρχή ένα δωμάτιο

Αν μένετε μαζί σίγουρα θα θυμάστε πόσο ενθουσιασμένοι ήσασταν και οι δύο όταν διακοσμήσατε για πρώτη φορά το σπίτι σας. Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιο δωμάτιο που θέλετε να αναδιαμορφώσετε, το ραντεβού στο σπίτι σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα, βάψτε εκείνον τον τοίχο που λέτε συνεχώς ότι πρέπει να βαφτεί και προσθέστε στο χώρο τα πράγματα που θέλατε από καιρό να προσθέσετε σε αυτόν. Το πιο σημαντικό είναι να το διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της διακόσμησης.

Γυμναστείτε

Μπορεί να μην σας φαίνεται τόσο ρομαντικό το να γυμναστείτε παρέα. Αλλά αν είστε και οι δύο αθλητικοί τύποι, σίγουρα θα το διασκεδάσετε περισσότερο από το να γυμναστείτε μόνοι σας, όπως κάνετε συνήθως. Υπάρχουν πολλά προγράμματα γυμναστικής που είναι κατάλληλα για το σπίτι και δεν χρειάζονται πολύ χώρο. Επομένως, βρείτε αυτό που ταιριάζει και στους δυο σας και κάντε την άσκησή σας με πολύ περισσότερο κέφι.

Αυτές είναι ελάχιστες από τις επιλογές που έχετε. Αλλά είναι μια καλή αρχή για να εμπνευστείτε και να δείτε πως υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε, ακόμη και αν το ραντεβού σας δεν γίνει σε κάποιο μπαρ ή ακριβό εστιατόριο.