Η εξωτική παραλία της Εύβοιας με τα μαγευτικά νερά που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Για αυτή την παραλία δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Μόνο και μόνο να δεις την φωτογραφία, θα καταλάβεις για τι όνειρο θα μιλήσουμε σήμερα.

Πρόκειται για μία εξωτική παραλία που βρίσκεται στην Νότια Εύβοια. Όποιο σημείο της Εύβοιας κι αν επισκεφτεί κανείς, θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές καταπληκτικές ακρογιαλιές και τοπία.

Οι παραλίες που θα συναντήσεις με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα σμαραγδί νερά σίγουρα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και σου δίνουν ωραίες αναμνήσεις.

Η ατμοσφαιρική παραλία βρίσκεται στην Νότια Εύβοια στον Άγιο Δημήτριο. Η πρόσβαση δεν είναι σχετικά δύσκολη, μιας και υπάρχει δρόμος που θα σε βγάλει μέχρι την παραλία. Όλη η διαδρομή είναι μαγευτική, ενώ στον δρόμο για την παραλία θα συναντήσετε και ένα τέλειο μικρό ποταμάκι. Το ποταμάκι αυτό καταλήγει σε μια πολύ μικρή λιμνούλα με βατραχάκια που τελειώνει εκεί ακριβώς όπου αρχίζει η παραλία.

Σε αυτή την εξωτική παραλία, θα πρέπει να πας οργανωμένος και να μην μείνεις μόνο για δύο ώρες. Καλό είναι να φτάσεις εκεί το πρωί και να φύγεις αφού νυχτώσει. Εξάλλου όταν είσαι σε έναν παράδεισο, αυτό που θέλεις είναι να περάσεις εκεί όσο πιο πολύ ώρα μπορείς.

Πως θα πας στην εξωτική παραλία της Εύβοιας

Δεν είναι δύσκολο να βρεθείς εκεί μιας και υπάρχουν ταμπέλες. Φεύγοντας από Χαλκίδα, ακολουθείς την διαδρομή για Νότια Εύβοια.

Θα ακολουθήσεις την ταμπέλα για Κάρυστο. Λίγο πριν το Μαρμάρι, θα δεις τον δρόμο για τον άγιο Δημήτριο. Φτάνοντας εκεί θα δεις μία ακρογιαλιά που ενδείκνυται και για χαλαρά μακροβούτια.

Η εξωτική παραλία Άγιος Δημήτριος στην Εύβοια. Μικρή ακρογιαλιά με ψιλή αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά
Η εξωτική παραλία Άγιος Δημήτριος στην Εύβοια. Μικρή ακρογιαλιά με ψιλή αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. (πηγή φωτογραφίας: Πάνος Αγιαννίτης – adventure-evia.com)
Η εξωτική παραλία Άγιος Δημήτριος στην Εύβοια.
Η εξωτική παραλία Άγιος Δημήτριος στην Εύβοια. Η ακρογιαλιά με το βαθύ γαλάζιο (πηγή φωτογραφίας: Πάνος Αγιαννίτης – adventure-evia.com)

Η εξωτική παραλία της Εύβοιας που κάνει θαύματα

Πατώντας στην άμμο αυτής της εξωτικής παραλίας με γυμνά πόδια ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στον οργανισμό. Δεν είναι κάτι που κάνει μόνο αυτή η παραλία αλλά γενικά αν περπατάς στην άμμο, αυτό ωφελεί την καρδιά, το δέρμα, τους μυς, τους τένοντες και τα οστά.
Επίσης καίγονται διπλάσιες θερμίδες από όταν περπατά κανείς στην άσφαλτο.

Δείτε και άλλες εξωτικές παραλίες της Εύβοιας

Παραλίες Εύβοια: Μία τέλεια εξωτική παραλία χωρίς κύμα

Εύβοια παραλίες: Μία παραλία που ανυπομονούμε να την επισκεφθούμε

Σε αυτή την παραλία της Εύβοιας οι γυναίκες κλαίνε!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα από την Εύβοια με διαφορετική ματιά στο Newse.gr