Freedom pass παράταση: Πότε λήγει;

Παράταση χρονικής διάρκειας ισχύος της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας δίνει η κυβέρνηση, στους νέους που εμβολιάστηκαν και έλαβαν το freedom pass για ακόμη έξι μήνες.

Με νέα απόφαση δίνεται παράταση στο Freedom Pass στους νέους έως 25 ετών που θα εμβολιατούν μέχρι και 30 Ιουνίου 2022.

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έγινε η παρουσίαση του freedom pass.

Είναι μια οικονομική βοήθεια για όσους νέους έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πότε λήγει το freedom pass για το 2022;

150 ευρώ μπορούν να πάρουν οι νέοι αφού κάνουν το εμβόλιο. Έτσι, όσες και όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1996 έως 31/12/2003 και έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους κατά της Covid-19, μπορούν να κάνουν αίτηση για 150 ευρώ.

Δικαιούνται να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα Freedom Pass μέσα από το freepass gov.gr. Η freedom pass χρήση προορίζεται για αγορές σε ελληνικές επιχειρήσεις του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου.

Το Freedom Pass μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι την 31/6/2021 για αγορές εντός Ελλάδας, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, του πολιτισμού και των μεταφορών.

Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού που απαιτείται για το προϊόν ή την υπηρεσία. Σημειώνεται ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ανάληψης του ποσού ή συναλλαγών με εμπόρους του εξωτερικού.