Fuel pass πληρωμή: Πότε λήγει; Θα έρθει το fuel pass 3;

Στενέουν τα περιθώρια για όσους έχουν την fuel pass και δεν την έχουν ακόμα χρησιμοποιήσει

Για ακόμα λίγες μέρες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της ψηφιακής κάρτας fuel pass 2, όσοι δεν έχουν προχωρήσει ήδη στην εξαργύρωση της σε κάποιο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Η άυλη ψηφιακή κάρτα δεν θα είναι για πάντα και έρχεται η λήξη της. Η εγκατάσταση και χρήση της απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC, χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα.

Fuel pass πληρωμή
Fuel pass πληρωμή

Τι πρέπει να γνωρίζουν σε όσους έγινε κατάθεση του fuel pass;

Θα μπορείτε να κάνετε πληρωμή με fuel pass μέχρι 31/10/2022. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε πως το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά και δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.

Χλωμό το fuel pass 3

Σχετικά με το ενδεχόμενο πληρωμής του fuel pass 3 άνθρωποι της κυβέρνησης δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ και δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή την περίοδο.

Υπάρχει η άποψη ότι θα υπάρξει μια οριζόντια ευρωπαϊκή λύση που θα κάνει πιο ανεκτό το κόστος, μεταξύ άλλων και με πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου.