Fuel pass 3 gov: Θα δοθεί;

fuel pass gov, fuel pass 2 gov, επιδομα βενζινησ, fuel pass 3 gov
Fuel pass 3: Τίποτα δεν είναι σίγουρο

Με την τιμή του πετρελαίου κίνησης τις τελευταίες εβδομάδες να έχει πάρει την ανιούσα, φαίνεται πως θα αλλάξουν κάποια δεδομένα.

Φαίνεται πως ανοίγει ένα παράθυρο για το fuel pass 3 gov. Αν και μέχρι σήμερα, μέλη της κυβέρνησης έλεγαν πως είναια δύνατον να έρθει ένα Fuel Pass 3, υπάρχουν και οι απόψεις που το υποστηρίζουν και τονίζουν ότι απαραίτητος ο τρίτος κύκλος της επιδότησης βενζίνης.

Fuel pass 3: Τίποτα δεν είναι σίγουρο

Προ ημερών πρωτοκλασάτα μέλη της κυβέρνησης είχαν αποκλείσει το Fuel Pass 3 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που προέχει είναι η φάση υλοποίησης των μέτρων που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ. Δεν υπήρχε διάθεση για την υλοποίηση νέων μέτρων όπως νέο επίδομα στα καύσιμα, το fuel pass 3.

Η ανατροπή για το fuel pass 3

Πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή έκανε αναφορά στο ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω στήριξη για το πετρέλαιο κίνησης το οποίο μετά τον τερματισμό της επιδότησης στην αντλία, πλέον η τιμή του ανά λίτρο βρίσκεται πιο ψηλά από την αμόλυβδη βενζίνη. Πολλοί πολίτες ευελπιστούν αυτή η στήριξη να υπάρξει και μέσω του fuel pass 3.