Euroleague: Προσφορά* για την πορεία του Ολυμπιακού στο Final 4

Το Final 4 της Euroleague ξεκινάει την Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, να αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό την απρόβλεπτη Μονακό (19/05 18:00).

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κατάκτηση του Ολυμπιακού

Η “Zalgirio Arena”, έδρα της Ζαλγκίρις θα φιλοξενήσει το φετινό Final 4 και αναμένεται να γεμίσει με πάνω από 4.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν τεράστια ώθηση στην ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός, αλλά και η Μονακό αναμένεται να αγωνιστούν πλήρεις στο μεταξύ τους παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι η Μονακό κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια και στους δύο φετινούς αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά κατέκτησε την 4η θέση στη κανονική διάρκεια της Euroleague. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η θέση στη κανονική διάρκεια της Euroleague.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, εφόσον προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/05 20:00), θα προκύψει από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, στο “El Clásico” της Euroleague. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς απουσίες, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί χωρίς τους Γιαμπουσέλε, Ντεκ και Πουαριέ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info.oroi

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.