Πότε είναι η γιορτή του άντρα 2024;

Πότε είναι η γιορτή του άντρα το 2024

Πότε
Πότε είναι η γιορτή του άντρα

Πότε είναι η γιορτή του άντρα 2024; Ποια τα αστεία; Μεγάλη προσοχή σήμερα μιας και δεν είναι η γιορτή του πατέρα αλλά του άντρα. Δείτε γιατί γιορτάζει ο άντρας και βρείτε και αστεία για την γιορτή του άντρα 2024.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα είναι σχετικά σύγχρονη και γιορτάζεται κάθε χρόνο.

Γιορτάστηκε πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1999 στην Καραϊβική. Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν για την γιορτή του άντρα.

Πότε γιορτάζει ο άντρας;

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η γιορτή του άντρα.

Τι δώρο μπορείς να πάρεις για την γιορτή του άντρα;

Τα δώρα για έναν άνδρα μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τον τρόπο ζωής και τα χόμπι του. Εδώ υπάρχουν μερικές ιδέες που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας:

Αξεσουάρ Τεχνολογίας: Ακουστικά υψηλής ποιότητας, έξυπνο ρολόι ή φορητή συσκευή παρακολούθησης υγείας ή φορητό ηχείο Bluetooth.

Αθλητικά Είδη: Μπορείτε να αγοράσετε αξεσουάρ για ένα αγαπημένο άθλημα ή νέα αθλητικά ρούχα ή παπούτσια.

Κουζινικά Είδη: Σετ μαγειρικών εργαλείων ή μαχαιριά. Σετ για barbecue.

Βιβλία: Ένα βιβλίο από τον αγαπημένο συγγραφέα του. Ένα βιβλίο σχετικό με ένα ενδιαφέρον του, όπως επιστήμη, ιστορία, ή τεχνολογία.

Εμπειρίες: Εισιτήρια για ένα συναυλιακό ή αθλητικό γεγονός. Δώρο εμπειρίας, όπως μια ημέρα σε σπα ή εναέριας δραστηριότητας.

Αξεσουάρ Μόδας: Ένα καλό πορτοφόλι ή ζώνη. Γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας.

Συνδρομές: Συνδρομή σε περιοδικό ή υπηρεσία streaming. Συνδρομή σε κάποιο κλαμπ, όπως κλαμπ κρασιού ή βιβλιοκλαμπ.

Αναψυχή και Χαλάρωση: Ένα καλό αρωματικό κερί ή αρωματικά έλαια.
Κουτί πούρων ή ποικιλία ποιοτικών ποτών.

Πάντως, η βασική ιδέα είναι να επιλέξετε κάτι που θα ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του.

Παγκόσμια ημέρα του άντρα αστεία

Η παγκόσμια ημέρα του άνδρα δεν έχει καθιερωθεί επίσημα, αλλά μπορείτε να πειραγματιστείτε ή να προσθέσετε λίγο χιούμορ για να γιορτάσετε τον άνδρα στη ζωή σας. Εδώ είναι μερικά αστεία ή πλάκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

– “Κάθε μέρα είναι ημέρα του άνδρα… αλλά σήμερα είναι επίσημη. Έτσι, σήκωσε το χέρι σου και άφησε τον εαυτό σου να εκτιμηθεί!”

– “Στην ημέρα του άνδρα, οι άντρες έχουν άδεια να αφήσουν τα παπούτσια τους οπουδήποτε… για μια φορά. Χωρίς παρατηρήσεις!”

– “Στην παγκόσμια ημέρα του άνδρα, οι άντρες αποκτούν αυτόματα εξειδικευμένη ικανότητα να βρίσκουν τα αγαθά τους… χωρίς να ρωτάνε τη σύζυγο τους πού βρίσκονται!”

– “Για την ημέρα του άνδρα, το τηλεχειριστήριο είναι αποκλειστικά δικό σας. Συνεχίστε να κυριαρχείτε στον κόσμο της τηλεόρασης, αλλά με αξιοπρέπεια, παρακαλώ.”

Αυτές οι πλάκες είναι φυσικά αστείες και σκοπός τους είναι να προσθέσουν χαρά και χιούμορ στη γιορτή, χωρίς να παρεξηγηθούν.