GOV voucher εργαζόμενων: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;


GOV voucher εργαζόμενων: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Στις 20 Ιανουαρίου αναρτήθηκαν τα δύο Προσωρινά Μητρώα Παρόχων Κατάρτισης των ΚΕΔιΒιΜ των ΑΕΙ και των αδειοδοτημένων ΚΔΒΜ. Πρόκειται για το GOV voucher εργαζόμενων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αξιολογήθηκαν από επιτροπές ώστε οι πάροχοι να πληρούν τα κριτήρια, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι δημόσιες προσκλήσεις για τη διασφάλιση της ποιότητας για το GOV voucher εργαζόμενων.

Τα προσωρινά αποτελέσματα αναρτήθηκαν και οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι που έχουν απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους λόγους απόρριψής τους χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://www.voucher.gov.gr.

Αιτιολογημένες ενστάσεις για το GOV voucher εργαζόμενων, με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούσαν να υποβληθούν από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 έως και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.voucher.gov.gr

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων, η ΔΥΠΑ θα αναρτήσει τα οριστικά μητρώα και θα καλέσει τους παρόχους να καταθέσουν προτεινόμενα προγράμματα κατάρτισης. Υπενθυμίζεται ότι το GOV voucher εργαζόμενων υλοποιείται από τη ΔΥΠΑ και προσφέρεται επιδοτούμενη κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών σε 150.000 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, η οποία οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.