Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ξανά η σειρά με νέα επεισόδια;
Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ξανά η σειρά με νέα επεισόδια;

Πότε ξεκινά η Γη της ελιάς τον Σεπτέμβριο;

Πότε αρχίζει ξανά η σειρά «Η Γη της Ελιάς», και πότε κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη νέα σεζόν;

Τον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, όπως και κάθε χρονιά.

Στα νέα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές ενώ θα αλλάξουν πολλά στην ιστορία, μιας και θα μπούν καινούργιοι ηθοποιοί, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Πότε είναι η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς;

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νέος κύκλος στην Γη της Ελιάς θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, το ίδιο και άλλες σειρές στα υπόλοιπα κανάλια.

Οι εξελίξεις, μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν ήταν καθηλωτικές. Η Ειρήνη πίεσε την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη.

Η Αρετή λιποθύμησε στο κελί. Η Ισμήνη πούλησε την επιχείρηση και άρχισε να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής. Η Φιλιώ δέχτηκε να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποίησε πολύ την Αθηνά. Η Αμαλία εμφανίστηκε στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο.

Ο Στάθης έφερε την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να αλλάξει δουλειά. Η Ισμήνη προσπάθησε να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συνέβαινε τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη είχε αμφιβολίες και ζήτησε από τον Χρήστο να χωρίσουν.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο ήταν τεταμένη. Η ψυχολογία του Μάνου χειροτέρευε όλο και περισσότερο και ο Ισίδωρος αποφάσισε να του δώσει τρεις ημέρες άδεια. Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφάσισαν να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Χρυσούλα διέδωσε σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος το έμαθε και επέπληξε τον ανιψιό του. Ο Τζον μετακόμισε επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ τού επιφύλαξε μια πολύ θερμή υποδοχή. Στην αγορά του ελαιώνα προχώρησε ο Τζον και ξεκίνησε επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός. Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ, πήγαν να δουν από κοντά το κτήμα όπου θα γινόταν το γλέντι του γάμου. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτύπησε και, μόλις άνοιξε, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη…

Ο Δημοσθένης, μετά την επιστροφή της Ασπασίας, ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, οι δυο τους έκαναν μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος, και εκείνος αναγκάστηκε να αποκαλύψει στην Ασπασία ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να την κάνει να ζηλέψει.

Η Θεοδώρα παρακάλεσε τη Μαργαρίτα να τη δεχθεί πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη να της δώσει ένα καλό μάθημα. Ο Μιλτιάδης, ο οποίος ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθούσε να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της μικρής Στέλλας. Ο Λυκούργος έκανε μια κουβέντα στην Αφροδίτη σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Αρχικά, ο Ισίδωρος αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη στο ελαιοτριβείο, τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος γρήγορα κερδίζει τη συμπάθεια πολλών. Η σύντροφός του, μια παιδοψυχολόγος, είναι επίσης αγαπητή, αλλά κρύβει μια σκοτεινή πλευρά, καθώς κανείς, ούτε καν ο Μιχάλης, δεν υποψιάζεται τη διπλή της ζωή.

Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη συμπεριφορά της κόρης του στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς με τον Τζον και την διώχνει από το σπίτι. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος έρχεται επικίνδυνα κοντά με τη Σοφία.

Ο γάμος του Χρήστου με την Αφροδίτη αντιμετωπίζει επίσης δυσκολίες, καθώς ο Χρήστος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αριάδνη, δείχνοντας ότι οι δυο τους μπορεί να έχουν μέλλον μαζί.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης υποστηρίζει και φροντίζει διακριτικά τη Βασιλική, θαυμάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της και το πόσο καλή μητέρα είναι. Ο Παρασκευάς, που τον καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα, διακρίνει τον κρυφό καημό του Μιλτιάδη και προσπαθεί να του ανεβάσει το ηθικό, παροτρύνοντάς τον να μιλήσει στη Βασιλική πριν να είναι αργά.