Ημέρα του Πατέρα: 7+1 δώρα που μιλούν τη γλώσσα του μπαμπά

Καθώς πλησιάζει ο Ιούνιος, πλησιάζει και μια ημέρα αφιερωμένη στους «πυλώνες» δύναμης και σοφίας στη ζωή μας: τους μπαμπάδες. Η 18η Ιουνίου σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να γιορτάσουμε τους άνδρες που έχουν γεμίσει τις ζωές μας με αγάπη, καθοδήγηση κι αμέριστη υποστήριξη. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μας, από το να επιλέξουμε προσεγμένα δώρα που αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα τους. Τα μικρά δώρα, γεμάτα σκέψη, αποτελούν μια πολύτιμη ευκαιρία για να μεταφέρουμε την εκτίμησή μας για τις θυσίες και την απέραντη αγάπη που προσφέρουν ανιδιοτελώς οι μπαμπάδες μας. Πολλές ιδέες βρήκαμε εδώ και πάμε να δούμε:

1. Πορτοφόλι

Αυτή τη γιορτή του Πατέρα, σκεφτείτε να δωρίσετε στο μπαμπά σας ένα κομψό πορτοφόλι με μια αφιέρωση, το οποίο θα του προσφέρει ένα ασφαλές σημείο για να αποθηκεύει τα μετρητά, τις κάρτες, τα ψιλά και τις τσαλακωμένες αποδείξεις που πάντα φαίνεται να εμφανίζονται ως δια μαγείας. Έτσι, θα εξασφαλίσετε πως τώρα θα έχει ένα σημείο για να τα κρύβει, αντί να τα σκορπίζει στις τσέπες και τα μπουφάν του.

2. Μπουκάλι-θερμός

Όλοι οι μπαμπάδες αξίζουν ένα μπουκάλι που θα κρατάει το νερό τους δροσερό και τον καφέ τους ζεστό, γιατί ας το παραδεχτούμε, η πιο κοινή συνήθειά τους είναι να ξεχνούν το ρόφημά τους μέχρι να γίνει χλιαρό. Τώρα μπορούν να το απολαμβάνουν στην τέλεια θερμοκρασία κάθε φορά. Επιλέξτε ένα μπουκάλι-θερμός με ένα μήνυμα αγάπης ή κάτι αστείο.

3. Μπλουζάκι

Ένα μπλουζάκι με ένα μήνυμα που ταιριάζει στο χαρακτήρα τους, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ύφασμα. Είναι ένα σύμβολο του γέλιου και της χαράς που φέρνουν στη ζωή οι μπαμπάδες, ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για όλα όσα κάνουν. Και ποιος ξέρει, ίσως αυτό το μπλουζάκι να γίνει το νέο, αγαπημένο τους ρούχο, όχι μόνο για την άνεσή του, αλλά και για τη ζεστασιά που φέρνει στην καρδιά τους.

4. Κούπα

Ένα κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστό δώρο, είναι μία κούπα για το γραφείο ή το σπίτι, που θα χρησιμεύει, όχι μόνο, ως δοχείο για τον πρωινό τους καφέ, αλλά και ως καθημερινή υπενθύμιση ότι ακόμη κι όταν απλά πίνουν το ρόφημά τους, είναι οι καλύτεροι. Διαλέξτε ανάμεσα σε έτοιμα σχέδια ή προσωποποιημένα, με τη φωτογραφία της επιλογής σας.

5. Ποδιά

Αναβαθμίστε τις ικανότητες του πατέρα σας στην κουζίνα ή στο μπάρμπεκιου, χαρίζοντάς του μια κομψή ποδιά, αναγνωρίζοντας τις μαγειρικές του ικανότητες και εμπνέοντάς τον να περνάει περισσότερο χρόνο μαγειρεύοντας νόστιμα γεύματα για την οικογένεια. Διαλέξτε μια ποδιά που θα τον κάνει να γελάσει, για να την φοράει όσο πιο συχνά γίνεται.

6. Mousepad

Ενώ μερικοί μπαμπάδες μπορεί να μην έχουν την πιο καλή σχέση με την τεχνολογία, για εκείνους που περνούν αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη, ένα mousepad με τη φωτογραφία τους κι ένα έξυπνο σχόλιο, θα φέρει σίγουρα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, κάνοντας τις προσπάθειές τους να «δικτυωθούν», λίγο πιο ευχάριστες.

7. Σουβέρ

Ένα σετ από ξύλινα σουβέρ, αποτελεί, όχι μόνο, ένα αξεσουάρ στη ρουτίνα τους, αλλά και μια υπενθύμιση να παραμένουν οργανωμένοι και να απολαμβάνουν κάθε γουλιά χωρίς να ανησυχούν για τυχόν ατυχήματα, μετατρέποντας τα διαλείμματα του καφέ ή του ποτού τους  σε στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

7+1. Μπαλόνια και κάρτες

Οι μπαμπάδες λατρεύουν τα δώρα, όμως το πιο σημαντικό δώρο είναι το να εκφράζετε την αγάπη σας για εκείνους. Διαλέξτε μία κάρτα, γράψτε ένα μήνυμα εκτίμησης και με τη συνοδεία ευφάνταστων, μεγάλων και μικρών μπαλονιών, προσφέρετέ τους στιγμές συγκίνησης και χαράς!