Ο αγώνας της Ισπανίας με την Πορτογαλία είναι αυτός που θα ξεχωρίσει την Τρίτη

Πορτογαλία – Ισπανία προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση του αγώνα 

Ο αγώνας της Ισπανίας με την Πορτογαλία είναι αυτός που θα ξεχωρίσει την Τρίτη. Είναι αξιόλογο να προσέξουμε ότι:

• Διαιτητής είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο.

• Στον πρώτο γύρο η Ισπανία – Πορτογαλία ήρθε στο 1-1.

• Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες σε 39 αναμετρήσεις με την Ισπανία να υπερτερεί με 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και έξι ήττες.

• No goal σε επτά από τις τελευταίες εννιά φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Πορτογαλία

Στην κορυφή της πυραμίδας βρέθηκε η Πορτογαλία μετά από το γρήγορο πέρασμα που έκανε μπροστά από την Τσεχία  το Σάββατο.  Η ομάδα της Πορτογαλίας έδειξε τον δυναμισμό της  με το 4-0 σε μια θεαματική βραδιά κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ο απρόβλεπτος Νταλότ έδειξε στο 33’ πως το σκορ 0-1 ήταν αυτό που θα περιμέναμε στο ημίχρονο. Ο Μπρούνο Φερνάντες έδωσε θετικό προβάδισμα στην ομάδα του βάζοντας το δεύτερο τελικά γκολ λίγο πριν  το ημίχρονο. Από την άλλη ο Σικ δυστυχώς έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ με πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Το δεύτερο απρόσμενο γκολ του Νταλότ ήρθε να  οδηγήσει την ομάδα προς την επιτυχία στο 52’, «δίνοντας την πάσα» στον  Ντιόγκο Ζότα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα 82’. Με ένα βαθμό ακόμα θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο δεύτερο  Nations League της ιστορίας της.

Έχει Stack Attack με no goal σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Σημαντική θα είναι η επιστροφή του Κανσέλο στην εντεκάδα , στα αριστερά της άμυνας μετρά την τιμωρία του. Ο Ρονάλντο παρόλο τον τραυματισμό του στο πρόσωπο προβλέπεται να είναι διαθέσιμος και σήμερα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόστα – Νταλότ, Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Κανσέλο – Παλίνια, Μπρούνο Φερνάντες, Νέβες – Μπερνάρντο Σίλβα, Λεάο, Ρονάλντο.

Ισπανία

Η Ισπανία έφαγε ήτα με 2-1 από την Ελβετία εντός έδρας και μπάταρε στην δεύτερη θέση του ομίλου της στο Nations League. Δυστοιχως Η ισπανικά είχε πολύ κακή απόδοση όπως και πριν το Euro, έχασε όμως αρκετές ευκαιρίες ενώ είχε στην κατοχή της την μπάλα για αρκετό διάστημα. Κατάφερε ελάχιστες φορές να απειλήσει την εστία του Ζόμερ  με τον  Άλμπα να βρίσκει λίγο χώρο να σκοράρει. Η απροσεξία που έδειξε στην άμυνα έφερε τα δυο από κόρνερ, ένα πριν το (21’) κι ένα αμέσως μετά το (58’) με το δικό της στο 55’. Ο μόνος τρόπος να πάρει το τρόπαιο είναι με μια νίκη στην έδρα των Πορτογάλων.

Δεν υπάρχει κανένας νέος  τραυματισμός άλλα απουσιάζουν εξαρχής οι Λαπόρτ, Τιάγκο, Ογιαρθάμπαλ, Φάτι και Όλμο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Έρικ Γκαρθία, Πάου Τόρες, Άλμπα – Πέδρι, Ρόδρι, Γιορέντε – Φεράν Τόρες, Σαράμπια, Μοράτα.

Πάμε στα προγνωστικά

Σε αυτό το κλασικό ντέρμπι που διεξάγεται μεταξύ των δύο χωρών η Ισπανία θεωρείται το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, άλλοι σημαντικοί παράγοντες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την παρακολούθηση του αγώνα απόψε. Η εικόνα των ομάδων από την περασμένη αγωνιστική ήταν μια έντονη εκ διαμέτρου αντίθετες. Η Πορτογαλία απαιτεί αυτό που θέλει και δεν θα τα παρατήσει μέχρι να το πάρει. Οδηγείται από τον Σάντος, ο οποίος δεν θα παίξει ολόκληρο παιχνίδι εκτός και αν είναι ισοπαλία.

Οι Ισπανοί πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές σε λίγες μέρες διαφορετικά θα παραμείνουν χαμένοι στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουν ανοιχτά και να ρισκάρουν για να φέρουν αναπόφευκτα ένα υψηλότερο σκορ. Έτσι μπορεί να έχουμε ως προγνωστικό αποτέλεσμα το goal/goal,  ένα γκολ από κάθε ομάδα και να επιβεβαιωθούν την απόδοση  1,83 της Novibet.

Επειδή ο αγώνας είναι απίθανο να γίνει ανισόρροπος, δεν αναμένουμε καμία ομάδα να ασκήσει σημαντική επιρροή για τα πρώτα 45 λεπτά. Για το λόγο αυτό συμπεριλάβαμε και το Χ ημίχρονο στις επιλογές μας για το Pamestoixima.gr 2.05.

Οι Ισπανοί δεν πείθουν και πρέπει να μεταμορφωθούν μέσα σε λίγες μέρες για να πάρουν διπλό στην Μπράγκα. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να παίξουν ανοιχτά και να ρισκάρουν, κάτι που αναπόφευκτα αναμένεται να οδηγήσει σε πιο υψηλό σκορ. Μπορούν να βρουν από ένα γκολ η κάθε ομάδα και να επιβεβαιώσουν το goal/goal, που δίνεται σε απόδοση 1.83 στη Novibet.

Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει σχετικά καλή ισορροπία και δεν περιμένουμε καμία ομάδα να βγει μπροστά  στα πρώτα 45 λεπτά. Έτσι θα βάλουμε και το  Χ ημίχρονο στις επιλογές δίνοντας το 2,05 από το Pamestoixima.gr.

Δείτε και εδώ: https://prince-bet.net/stoiximatikes-etairies/