Τι καιρός έρχεται για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα 2024;

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα 2024; Θα είναι ήπιες οι θερμοκρασίες ή θα έχουμε κακοκαιρία; Δείτε την απάντηση

καιροσ χριστουγεννα 2023

Θα χαρίσει χιόνι για να μπούμε στο κλίμα των ημερών και να απολαύσουμε τις γιορτές και το σπίτι μας, ή θα είναι μια ηλιόλουστη ημέρα όπως και πέρυσι;

Δυστυχώς δεν υπάρχει τόσο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς 2024. Να σας πούμε ότι πέρσι δεν έριξε ούτε μια νιφάδα χιόνι.

Ο καιρός των Χριστουγέννων είναι ήπιος καιρός, με ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές και τοπικές βροχές στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ήταν τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι έπνεαν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά του 2024;

Από τις 29/12 μέχρι και την Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι το κρύο από την βόρεια Ευρώπη μπορεί να έρθει προς την χώρα μας κάνοντας πιο χειμωνιάτικο το σκηνικό της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά τις 30 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα αλλάξει άρδην εικόνα και από εκεί που είχαμε ανοιξιάτικο καιρό θα έρθουν τα χιόνια και το πολύ κρύο ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Τι καιρό θα κάνει τα Φώτα 2024;

Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για τα Φώτα 2024. Ώστοσο σύμφωνα με τα μερομήνια ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.

Τι λένε τα μερομήνια για το 2024;

Δείτε τι λένε τα μερομήνια για το 2024.

Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.