Θα είναι αργία αύριο Δευτέρα λόγω χιονιού;


Πότε είχαμε γενική αργία με τα χιόνια;

Πολλοί ρωτούν αν αύριο Δευτέρα θα είναι αργία λόγω χιονιού. Θυμούνται την περσινή αργία που είχε δοθεί για τους κατοίκους όπου είχε πέσει χιόνι στην περιοχή τους.

Σε καθεστώς γενικής αργίας ήταν η Αττική, η Εύβοια, η Βοιωτία, οι Κυκλάδες, οι Σποράδες και η Κρήτη λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών, από την κακοκαιρία “Ελπίς” το 2022. (Διαβάστε στο newse όλα τα νέα για τις αργίες)

Υπήρχαν εισηγήσεις η Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 να είναι ημέρα γενικής αργίας. Το σκεφτικό της απόφασης είχε να κάνει με την μεγάλη κακοκαιρία που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα πέρσι. Πολλοί αναγνώστες μας, ρωτούν αν θα τεθεί η αυριανή ημέρα και η επόμενη ως γενικής αργίας.

Εξαιτίας της των έντονων καιρικών φαινομένων που υπήρχαν πέρσι στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας, αποφασίστηκε η μη λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Για να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα, το κράτος την ονόμασε ημέρα αργίας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα. Με λίγα λόγια, δεν έχει ανακοινωθεί αν αύριο Δευτέρα (6/2/2023) θα είναι αργία λόγω κακοκαιρίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα θα εργαστούν με τηλεργασία ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία και στον ιδιωτικό τομέα.