Κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ 2022: Πότε τελικά βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Μέσα σε λίγες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ που έκαναν και φέτος αρκετοί γονείς.

Έπεσε η αυλαία εδώ και μέρες για την συμμετοχή στο πρόγραμμα παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις έληξαν στις 8 Μάη. Ωφελούμενοι ήταν τα παιδιά των δικαιούχων τα οποία έχουν γεννηθεί από 01/01/2006 έως 14/06/2016. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2022» έγιναν μόνο ηλεκτρονικά.

Οι κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ ξεκινούν από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι δικαιούχοι είναι τα έμμεσα μέλη ηλικίας 6 έως 16 ετών συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον Φορέα.
Οι κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ ξεκινούν από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου Φωτογραφία: Vika Strawberrika

Ωφελούμενοι για κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ ήταν τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2006 έως 14/06/2016.

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής για τις παιδικές κατασκηνώσεις είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Δικαιούχοι για παιδικές κατασκηνώσεις ήταν οι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 μέχρι 30.000 ευρώ.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση του χρόνου, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε τον Κλειδάριθμο του ΟΑΕΔ ή κωδικούς taxisnet, ΑΦΜ δικαιούχου, ΑΜΚΑ παιδιών και αριθμός Μητρώου ΙΚΑ δικαιούχου.

Εάν είστε διαζευγμένοι και έχετε την επιμέλεια των παιδιών πρέπει να επισυνάψετε ακόμα ή να προσκομίσετε πριν την λήξη των ηλεκτρονικών εγγράφων στο υποκατάστημα ΟΑΕΔ που υπάγεστε την επιμέλεια ή υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ότι έχετε την επιμέλεια των παιδιών και βεβαίωση ΑΜΚΑ Παιδιών. Σε περίπτωση που δεν έχετε την επιμέλεια των παιδιών χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση του γονέα που έχει την επιμέλεια θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι συναινεί να πάει κατασκήνωση το παιδί μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ και φωτοαντίγραφο της επιμέλειας του γονέα και βεβαίωση ΑΜΚΑ παιδιών.