Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός αλλά υπήρχαν και οι ενστάσεις από την πρώτη στιγμή

Η ένσταση γίνονταν ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia

Οι δικαιούχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική ένσταση έπρεπε πρώτα να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.

Θα έπρεπε να κάνουν αναφορά για τον λόγο της ένστασης όπως για παράδειγμα την εσφαλμένη μοριοδότηση.

Παράλληλα ήταν σωστό να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική ένσταση όφειλαν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Συμπληρώθηκαν 16.000 ενστάσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2022-2023 της ΔΥΠΑ π.ΟΑΕΔ.

Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού
Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού

Τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού βγήκαν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Σημειώνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 532.000 αιτήσεις για σχεδόν 1 εκ. επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ 1.500 τουριστικά καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή.

Αυτοί είναι οι προσωρινοί δικαιούχοι (https://www.dypa.gov.gr/storage/koinoniki-politiki/koinonikos-toyrismos-2022-2023/prosorina-apotelesmata/epityxontes-prosorina-kt22.xlsx)

Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να ανακοινώσουν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων μέχρι το τέλος του Ιουλίου 2022 αφού εξετάσουν τις εντάσεις.

Κατά του οριστικού Μητρώου Δικαιούχων – Ωφελουμένων και του οριστικού Πίνακα Αποκλειομένων οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης. Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, αναρτώνται στον ιστότοπο της Δ.ΥΠ.Α.