Κορονοϊός Βόρεια Εύβοια: Τελικά τι γίνεται; Δείτε 2 φωτογραφίες ντοκουμέντο

Βόρεια Εύβοια νέα: Είναι από τις φωτογραφίες που λένε την αλήθεια.

Σε αυτές τις φωτογραφίες θα δείτε ποια είναι η κατάσταση στην Βόρεια Εύβοια όπου ο κορονοϊός δεν έχει φύγει. Δύο φωτογραφίες είναι αρκετές για να αποτυπώσουν την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν με το ζευγάρι τουριστών από την Σερβία που είχε κορονοϊό.

Το Σαββατοκύριακο τα νέα από την Βόρεια Εύβοια δεν ήταν τόσο καλά. Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα μιας και ο κορονοϊός δεν έχει φύγει και είχαμε 7 νέα κρούσματα.

Ενώ τα νέα ήταν καλά με τα 87 δείγματα της Αιδηψού, δυστυχώς δεν ήταν καλή η πληροφόρηση για τα 45 δείγματα που περιμέναμε. Σύμφωνα με πληροφορίες 7 στα 45 δείγματα, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό από τη δειγματοληψία που έκαναν στο Πευκί κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε και άλλες ειδήσεις για τον κορονοϊό

Όταν κάποτε και τα πουλιά στην Εύβοια πρόσεχαν για τον κορονοϊό!

Πως ξεκίνησε ο κορονοϊός; Μελέτη τα δείχνει όλα!

Μουρτερή: Η παραλία που δεν πλησιάζει ο κορονοϊός!

Κορονοϊός Βόρεια Εύβοια: Τι ισχύει;

Στις φωτογραφίες θα δείτε την αλήθεια για το κορονοϊό στην Βόρεια Εύβοια.

Αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 απο το Πευκί Ευβοίας οι 87 Σέρβοι τουρίστες που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό στην Αιδηψό, αλλά και τα υπόλοιπα 45 μέλη από γκρουπ που παραθεριζε στο Πευκί.

Σύμφωνα με ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, για τους θετικούς στον ιό τουρίστες, έχει πραγματοποιηθεί ιχνηλάτιση των επαφών τους, ενώ σε εξέλιξη είναι διαδικασία επαναπατρισμού.

Για την επιστροφή τους στη χώρα τους, οι Σέρβοι χρησιμοποιήθηκαν μισθωμένα οχήματα, στα οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέχρι την Σερβία τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν καμία στάση, ενώ αν προκύψει ανάγκη ο οδηγός θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους ώστε να του δώσουν οδηγίες.’

Eφυγαν από την Εύβοια όλοι οι Σέρβοι τουρίστες
Eφυγαν από την Εύβοια όλοι οι Σέρβοι τουρίστες – Με την συνοδεία της αστυνομίας η “επιστροφή” των Σέρβων τουριστών από την Β. Εύβοια. (πηγή φωτογραφίας : istiaianews)
κορονοιος βορεια ευβοια
Πορθμείο Αγιοκάμπου Αιδηψού λίγο πριν αναχωρήσει το έκτακτο δρομολόγιο του Ε/Γ Ο/Γ ΑΙΔΗΨΟΣ με τα μισθωμένα πούλμαν για τον επαναπατρισμό των Σέρβων τουριστών. Από Δήμαρχο ως Λιμενικούς και πλήρωμα, με μάσκες και γάντια..(πηγή φωτογραφίας : istiaianews)

 

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα