Κορονοϊός στην Εύβοια: ΤΡΟΜΟΣ για τα 7 κρούσματα

Εύβοια νέα: Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα μιας και ο κορονοϊός δεν έχει φύγει και έχουμε 7 νέα κρούσματα.

Ενώ τα νέα ήταν καλά με τα 87 δείγματα της Αιδηψού, δυστυχώς δεν είναι καλή η πληροφόρηση για τα 45 δείγματα που περιμέναμε.

Διαβάστε και άλλα νέα για τον κορονοϊό

Κορονοϊός σήμερα Ελλάδα 9/7: Συναγερμός μετά τα 50 νέα κρούσματα!

Πως ξεκίνησε ο κορονοϊός; Μελέτη τα δείχνει όλα!

Νέα από την Κύμη: Μία κίνηση αγάπης μέσα στον κορονοϊό!

Κορονοϊός Εύβοια: 7 νέα κρούσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες 7 στα 45 δείγματα, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό από τη δειγματοληψία που έκαναν στο Πευκί κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Μάλιστα για αυτή την δειγματοληψία είχε κάνει σχόλιο ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης. Ο ίδιος πριν δύο ημέρες δήλωσε:

“Τα καλά νέα από τον ΕΟΔΥ ξεπέρασαν τις πιο αισιόδοξες μας προβλέψεις, 87 στα 87 συνολικά δείγματα που ελήφθησαν χθες όλα αρνητικά!
Αύριο περιμένουμε αποτελέσματα από τα υπόλοιπα 45 δείγματα που σήμερα πήραν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ κατόπιν της διαδικασίας ιχνηλάτησης στενών επαφών.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, μα και όλοι οι Ευβοιώτες μπορούμε σήμερα να κοιμηθούμε πιο ήρεμοι και να ξημερώσουμε σε μια καλύτερη μέρα.” δήλωνε ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Έτσι 7 Σέρβοι τουρίστες είναι θετικοί στον ιό αν και τελείως ασυμπτωματικοί.

Κορονοϊός Εύβοια 7 κρούσματα: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών

Ομοίως αναμένονται ενέργειες και για τη συνέχιση της ιχνηλάτησης στο Πευκί και την ευρύτερη περιοχή που διέμεναν και κινήθηκαν οι Σέρβοι τουρίστες.

Aνησυχητικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των «εισαγόμενων κρουσμάτων» κορονοϊού στη χώρα από τις πύλες εισόδου, με τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν σε τουρίστες να βγαίνουν θετικά.

Πρόκειται για ταξιδιώτες από τη γειτονική Βουλγαρία, αλλά και τη Ρουμανία και δυστυχώς αναμένεται να αυξηθεί όσο θα βγαίνουν τα αποτελέσματα των τεστ.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα