Επιταγή θεάματος ΔΥΠΑ αίτηση 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

επιταγη θεαματοσ, δυπα, αιτηση, αποτελεσματα

Έχουν αρχίσει οι αιτήσεις για τις επιταγές θεάματος της ΔΥΠΑ.

Η επιλογή της παράστασης γίνεται από τους δικαιούχους από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων ανά παράσταση.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να αντλήσετε επιπλέον πληροφορίες για την επιταγή θεάματος ή θεάτρου που δίνεται από την ΔΥΠΑ.

Η επιταγή ή voucher για θέατρο δίνεται κάθε χρόνο σε δικαιούχους που αν τελικά επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να πάνε να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους παράσταση δωρεάν.

Οι πάροχοι για τις επιταγές θεάματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν προσφέρει κοντά στις παραστάσεις, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι σε θέσεις πλατείας, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Με την επιταγή θεάματος ΔΥΠΑ, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Επιταγές Θεάματος και την ενεργοποίησή τους έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/deltia-theamatos

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις επιταγές θεάματος;

Το 2022, ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (21/11.2022) τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους voucher θεάτρου (επιταγών θεάτρου) από τη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Για φέτος, κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου 2023, θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων θεατρικών επιχειρήσεων του προγράμματος χορήγησης επιταγών θεάματος χειμερινής περιόδου 2023-2024 στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.