Επίδομα 300 ευρώ: Πότε θα δοθεί;

Μακροχρόνια άνεργοι: 300 ευρώ επίδομα ΔΥΠΑ με πανεύκολη αίτηση

ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα των 300 ευρώ σε μακροχρόνια άνεργους. Πώς θα το λάβουν οι δικαιούχοι και πως θα κάνουν αίτηση;

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα για το επίδομα 300 ευρώ της ΔΥΠΑ για μακροχρόνια άνεργους που καταρτίζουν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης (Ψηφιακό ΑΣΔ).

Παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα για το επίδομα 300 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που δικαιούνται την παροχή. Η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ περιλαμβάνεται μέσα στο e-services των δικαιούχων και στην επιλογή της αίτησης.

Βέβαια αυτό το επίδομα 300 ευρώ δεν θα το πάρουν όλοι οι μακροχρόνια άνεργοι αλλά αυτοί που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Οι μακροχρόνια άνεργοι, σύμφωνα με το newse, θα πάρουν επίδομα ΔΥΠΑ 300 ευρώ αν έχουν συμπληρώσει συνεχόμενη εγγεγραμμένη ανεργία άνω των 5 ετών και κατόπιν καταρτίσουν Ψηφιακό ΑΣΔ.

Δεν φτάνει μόνο αυτό μιας για να πάρουν το επίδομα 300 ευρώ της ΔΥΠΑ, θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ για άγαμους, 24.000 ευρώ για έγγαμους προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο ή 27.000 ευρώ για μονογονεϊκή οικογένεια προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο.

Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι, ούτε να πατήσουν σε κάποιο link. Θα μπουν στο eservices της ΔΥΠΑ, θα κάνουν login και από εκεί θα βάλουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό αν θέλουν να λάβουν τα 300 ευρώ επίδομα. Η καταβολή της παροχής γίνεται αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Στα λευκά η Στενή – Χιόνια έχουν δημιουργήσει πανέμορφα τοπία

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις