Μαύρο ρόδο: Πότε ξεκινά;

Πότε ξεκινά το μαύρο ρόδο
Πότε ξεκινά το μαύρο ρόδο

Μαύρο ρόδο: Από Κυριακή μέχρι Τετάρτη, η σειρά επιφυλάσσει δυνατές στιγμές, προσωπικές εξομολογήσεις και αναπάντεχες συναντήσεις – 4 φορές είναι οι ημέρες προβολής της σειράς και μάλιστα σε λίγες μέρες ξεκινά ξανά.

Μέρος των γυρισμάτων της σειράς μαύρο ρόδο, πραγματοποιήθηκε στην Καρύταινα, το ιστορικό χωριό της ορεινής Αρκαδίας και παίζει από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη στις 22:40. Βέβαια για τις διακοπές των Χριστουγέννων θα κάνει μια μικρή παύση και ξεκινά ξανά μέσα στον Ιανουάριο.

Στο επίκεντρο της ιστορίας μας του μαύρου ρόδου, βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όταν έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή. Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και ζητούν από την αδελφή Ελισάβετ που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Στο μαύρο ρόδο, η αδελφή Ελισάβετ θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει την μοναχή σε δίλημμα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ερωτευτεί ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;

Οι πρωταγωνιστές στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» είναι οι ακόλουθοι: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Το Μαύρο Ρόδο ξεκινά ξανά στις 16 Ιανουαρίου 2023. Δείτε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο.