Νέο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι κάνουν αίτηση;

Ένα νέο επίδομα έρχεται και θα δώσει 300 ευρώ στους δικαιούχους.

Για το νέο επίδομα όλη την διαδικασία θα κάνει η ΔΥΠΑ (σ.σ. θα σας εξηγήσουμε παρακάτω την λειτουργία της) που θα αποστείλει σύντομα πρόσκληση στους μακροχρόνια ανέργους για να προσέλθουν για τη σύνταξη του Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης.

Ποιοι δικαιούνται το νέο επίδομα των 300 ευρώ που ισχύει από 1η Μάη. Από 1η Μάη τέθηκε σε πλήρη ισχύ το νέο επίδομα του ΟΑΕΔ.

Το νέο επίδομα των 300 ευρώ είναι γεγονός. Το επίδομα θα πάρουν χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι, άνω των 5 ετών, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης πρώην ΟΑΕΔ.

Το επίδομα 300 ευρώ θα το πάρουν μια φορά και προϋπόθεση είναι να συναινέσουν οι δικαιούχοι άνεργοι για την κατάρτιση του Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης. Το επίδομα θα δοθεί εάν δεν λαμβάνει κάποια από τις παροχές της υπηρεσίας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pronoiaka%20epidomata.jpg
Ποιοι δικαιούνται το νέο επίδομα των 300 ευρώ που ισχύει από 1η Μάη. Από 1η Μάη τέθηκε σε πλήρη ισχύ το νέο επίδομα του ΟΑΕΔ.

Το Ψηφιακό Μητρώο καταχωρείται στη ΔΥΠΑ, και έχει τα στοιχεία ταυτοποίησης, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, ύπαρξη ή μη ατομικού σχεδίου δράσης και προτάσεις που έγιναν από τη ΔΥΠΑ για κατάλληλες θέσεις εργασίας.