Γκρουπ Χριστουγέννων στρατός 2022: Πότε ξεκινά;

γκρουπ χριστουγεννων στρατοσ 2022
Γκρουπ Χριστουγέννων 2022 για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό-unsplash

Αργίες: Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί εργαζόμενοι στο στρατό ρωτούν για το πότε είναι το γκρουπ Χριστουγέννων 2022 για τις άδειες στον στρατό.

Βέβαια από τις top αναζητήσεις στο διαδίκτυο για τα Χριστούγεννα είναι και το πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων 2022.

Άδειες Χριστούγεννα 2022: Ποια θα είναι τα δύο γκρουπ και πότε θα πάρουν άδεια;

Είναι η ερώτηση πολλών εργαζόμενων στον στρατό. Εδώ και καιρό στελέχη του στρατού ζητούν να υπάρχει ενημέρωση των γκρουπ Χριστουγέννων και Πάσχα έγκαιρα ώστε να μπορούν να βρουν οικονομικό εισιτήριο.

Κάθε χρόνο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βγάζει τα «γκρουπ» διακοπών το στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό συμβαίνει πάντα στις γιορτές του Πάσχα αλλά και των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γκρουπ εορταστικών αδειών των Χριστουγέννων για το Στρατό θα είναι δύο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ τα γκρουπ των Χριστουγέννων 2022 είναι τα ακόλουθα:

-Α Περίοδος: Από 17 Δεκ 22 έως και 28 Δεκ 22

-Β Περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23

Άδειες στρατού 2022: Ποιο ήταν το γκρουπ Χριστουγέννων για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό πέρσι;

Αξίζει να πούμε ότι πέρσι ήταν η Α’ περίοδος από 18 Δεκεμβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2021 και η δεύτερη περίοδος από 30 Δεκεμβρίου 2020 έως 9 Ιανουαρίου 2021.

Τα Χριστούγεννα φέρνουν ωραία διάθεση

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και στο νου έρχονται οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, φαγητά και γλυκά, διασκεδάσεις, δώρα, χαρούμενες φωνές. Έρευνες και στατιστικές δείχνουν ότι τις ημέρες των γιορτών αυξάνονται τα ωραία συναισθήματα. Καταστάσεις, άνθρωποι, σκέψεις, συναισθήματα και προσωπικές δυσκολίες μαζί με την λάμψη και την χαρά των γιορτών.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική γιορτή του χρόνου για μικρούς και μεγάλους! Μας πηγαίνει σε παραμυθένιους κόσμους και πλημμυρίζει την καρδιά μας με όνειρα αλλά και πολύ όμορφα συναισθήματα -αγάπης, χαράς, γλυκιάς ανυπομονησίας.

Γιατί είναι τόσο πεσμένη μετά τα Χριστούγεννα

Παρά το εορταστικό κλίμα και τη χαρά των ημερών πολλοί άνθρωποι νιώθουν κακοδιάθετοι και πεσμένοι λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Η εξήγηση είναι μία. Έχουμε βάλει στόχο τα Χριστούγεννα για να περάσουμε καλά και όταν περνούν μας κάνει να χάνουμε την διάθεση. Επομένως για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας μετά τα Χριστούγεννα είναι σημαντικό να καθιερώσουμε μια νέα πιο υγιεινή ρουτίνα. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να αποφύγουμε την κρεατοφαφία και να αυξήσουμε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή μας.