North evia-samos pass: Πότε κάνουμε αίτηση για την β φάση;

Η πλατφόρμα north evia samos pass άνοιξε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου, και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν υποβληθεί περισσότερες από 2.000 αιτήσεις

Ενδεικτικό του ρυθμού αιτήσεων, είναι το γεγονός ότι στα πρώτα 45 λεπτά είχαν υποβληθεί 4.000 αιτήσεις για τη Βόρεια Εύβοια και 2.500 για τη Σάμο, σε 60 λεπτά από το άνοιγμα οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τις 6.000 για τη Βόρεια Εύβοια και έφταναν τις 3.500 για τη Σάμο.

Το ότι δεν προλάβατε να κάνετε την αίτηση για το north evia samos pass, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρετε την άυλη κάρτα μιας και θα έχετε και άλλη ευκαιρία.

North Evia – Samos Pass: Τι ισχύει για την β’ φάση
North Evia – Samos Pass: Τι ισχύει για την β’ φάση

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη φάση αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα από 25-29 Ιουλίου.

Με τη συγκεκριμένη δράση, συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου 32.000 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν τις δύο περιοχές, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, μέσα από την πλατφόρμα vouchers.gov.gr οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.