ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές 2021:Μεγάλη πληρωμή έγινε σε 8.965 δικαιούχους

Δείτε πόσα πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) είναι ο Ελληνικός Οργανισμός πληρωμών των κοινοτικών ενισχύσεων που λειτουργεί από το 2001 υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο οργανισμός το διάστημα από τις 17/06/2021 έως τις 25/06/2021 κατέβαλε σε 8.965 δικαιούχους το ποσό των 17.314.871,10 ευρώ.

Οι πληρωμές αφορούν την καταβολή ενισχύσεων ήσσονος σημασίας, καθώς και σε δράσεις και προγράμματα, όπως επενδυτικά, τοπικές ομάδες leader, κομφούζιο, παύση γαιών, μεταφορικά Αιγαίου, βελτίωση στην παραγωγή και εμπορία μελιού, δασώσεις κ.ά. .

Πως βλέπω τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην υπηρεσία μπορείτε να μπείτε (https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-agrotikes-anaptuxes-kai-trophimon/organismos-pleromon-kai-elegkhou-koinotikon-eniskhuseon-prosanatolismou-kai-eggueseon-opekepe/demosiopoiese-pleromon-opekepe):

με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
μέσω της Καρτέλας αγρότη

Τέλος, στην ακόλουθη σελίδα (https://www.opekepe.gr/el/opekepe-organisation-services-gr/opekepe-pliromes-gr) μπορείτε να δείτε τις πληρωμές που πραγματοποιεί καθημερινά ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όλα τα καθεστώτα και Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται.