Οριστικά αποτελέσματα βιβλία ΟΑΕΔ 2022: Αυτά είναι τα αποτελέσματα

Μετά τις αιτήσεις βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για δωρεάν βιβλία ΔΥΠΑ

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για δωρεάν βιβλία της ΔΥΠΑ ήταν έως τις 25 Αυγούστου 2022, τα μεσάνυχτα. Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των επιχειρήσεων στο χώρο του βιβλίου.

Πρόπερσι το voucher για δωρεάν βιβλία, είχε δοθεί στις αρχές καλοκαιριού ενώ πέρσι δόθηκε μέχρι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Αίτηση για δωρεάν βιβλία ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ)
Voucher βιβλία

Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι οι οποίοι το έτος 2021 συγκέντρωσαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ. Επίσης οι ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
επιδότησης ανεργίας και οι μακροχρόνια άνεργοι.

Πάροχοι του προγράμματος είναι τα βιβλιοπωλεία και οι εκδοτικοί οίκοι οποιασδήποτε νομικής μορφής, που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων – Εκδοτικών Οίκων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2022 και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους voucher (επιταγών) για αγορά βιβλίων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου 2022. Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές αξίας 20 € η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.000.000 €, ενώ ήδη συμμετέχουν 598 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ