Δες τι απίστευτο προσγειώθηκε από τον ουρανό στην Εύβοια!

Είναι απίστευτες εικόνες και αν συναντήσεις αυτό το θέαμα από κοντά είσαι πολύ τυχερός και δεν είναι τρομακτικό για να φοβηθείς.

Δεν βλέπεις και κάθε μέρα αυτό το απίστευτο να κατεβαίνει από τον ουρανό. Στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για τον ουρανό στην Νέα Λάμψακο.

Μπροστά σε ένα καταπληκτικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στην Νέα Λάμψακο.
Ξαφνικά προσγειώθηκαν πλάσματα που σίγουρα είναι ξένα και δεν ανήκουν σε αυτό το περιβάλλον.Τα πανέμορφα πτηνά βρέθηκαν για ξεκούραση από το ταξίδι της μετανάστευσης τους. Αυτό έγινε στην Νέα Λάμψακο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάθαμε πλάκα! Έτριβαν τα μάτια τους σε χωριό στην Εύβοια

Αυτή η ιστορία από το ασανσέρ θα σε κάνει να δακρύσεις

Δες τι υπάρχει μέσα σε μία σπηλιά στην Εύβοια [Φωτογραφίες]

Απίστευτο – Τα ροζ πουλιά που προσγειώθηκαν από τον ουρανό

Τα πουλιά βρίσκονταν αρκετά κοντά στο δρόμο και έτσι ο οποιοσδήποτε μπορούσε να τα δει πιο εύκολα…Τα Φλαμίνγκο, αποκτούν το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα στις φτερούγες τους όσο μεγαλώνουν, καταναλώνοντας τις μικροσκοπικές γαρίδες Artemia, τις οποίες αναζητούν στα ρηχά νερά των υγροτόπων.

Για την αναπαραγωγή τους ταξιδεύουν, σύμφωνα με το wikipedia.org, στη Γαλλία, την Ισπανία, την Τουρκία και σε άλλες χώρες της Μεσογείου.

Απίστευτο – Ένα μαύρο flamingo κατέβηκε από τον ουρανό στην Κύπρο

Ένα απίθανο ρεπορτάζ που διαβάσαμε στο newsbomb.gr. Το πτηνό, κατάμαυρο εκτός από μια τούφα άσπρων φτερών στο πίσω μέρος, εντοπίστηκε να τσιμπολογά στη μεγαλύτερη λίμνη της Κύπρου ανάμεσα σε άλλα φλαμίνγκο με συμβατικό χρωματισμό.

Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση μελανισμού, μια πάθηση που οδηγεί σε υπερβολική παραγωγή της χρωστικής μελανίνης.

«Είναι πολύ, πολύ σπάνιο να παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο. Βασικά είναι το αντίθετο του αλφισμού [αλμπινισμού]» δήλωσε στο Reuters ο Παντελής Χαριλάου, επικεφαλής της περιβαλλοντικής υπηρεσίας στην Κυρίαρχη Βρετανική Βάση της Δεκέλειας, στην οποία υπάγεται η προστατευόμενη περιοχή της Αλυκής.

«Από ό,τι έχω δει στο Διαδίκτυο, μαύρο φλαμίνγκο έχει παρατηρηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν στο Ισραήλ» είπε. Άλλοι ειδικοί εκτίμησαν ότι πρόκειται για το ίδιο φλαμίνγκο που εθεάθη στο Ισραήλ το 2014, προσθέτει το Reuters.

Ωστόσο ο Μάρτιν Χέλικαρ του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου είπε στο Associated Press ότι τα μαύρα φλαμίνγκο δεν είναι και τόσο σπάνια σε διεθνές επίπεδο, αν και είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, που ένα από αυτά εντοπίζεται στην Κύπρο.

Υπέροχα φλαμίνγκο στην Νέα Λάμψακο – Δείτε τις εικόνες

Οι κάτοικοι που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή όπως και η Νικολέτα Πολύχρονου που μας έδωσε τις φωτογραφίες, θα θυμούνται για αρκετό καιρό αυτά τα θεικά πλάσματα που... προσγειώθηκαν εκεί.
Οι κάτοικοι που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή όπως και η Νικολέτα Πολύχρονου που μας έδωσε τις φωτογραφίες, θα θυμούνται για αρκετό καιρό αυτά τα θεϊκά πλάσματα που… προσγειώθηκαν εκεί.