Παιδιά από την Πάτρα και Ζιγκ Ζαγκ στο σπίτι με το mega!

Πηγή: mega tv

Φύσηξε έρωτας βοριάς, ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω, συνήθιζαν να τραγουδούν οι Ζιγκ Ζαγκ. Και φυσικά τα τραγούδια αυτά ακούγονται ακόμη και σήμερα.

Το «Σπίτι με το MEGA», υποδέχτηκε το Σαββατόβραδο τον Χρήστο Παπαδόπουλο. Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης, μέλος του συγκροτήματος «Τα Παιδιά απ’ την Πάτρα» που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του ΄80, μας χάρισε μία ξεχωριστή βραδιά.

Σε ένα νοσταλγικό ταξίδι μουσικό με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι, ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τον Λάμπρο Καρελά, συνοδοιπόρο του στα «Παιδιά απ’ την Πάτρα», συνάντησαν τον Γιώργο Σαρρή από τους θρυλικούς «Ζιγκ Ζαγκ» και πολλούς αγαπημένους φίλους.

Δίπλα στον Χρήστο Παπαδόπουλο ήταν οι «Παίδες Εν Τάξει», «BandaLaika», Ελεάνα Παπαϊωάννου, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Πάνος Μπλέτζας και Ozlem Δουργούτη, για να κάνουν μία μοναδική μουσική αναδρομή στο λαϊκό τραγούδι.

Οι Ζιγκ Ζαγκ ήταν μουσικό συγκρότημα και έκαναν ντεμπούτο το 1985 από το Χάραμα της Πάτρας, το ίδιο μαγαζί που ξεκίνησαν και τα Τα παιδιά από την Πάτρα.

Τραγούδια τους όπως το Απολύομαι, το Βόλτα με κλεμμένο αμάξι, το Αγάπη του καλοκαιριού, το Γέλα μου, το Δεν είμαι τρομοκράτης, το Τι όμορφα εκεί έξω το Η αγάπη σκόνη και βέβαια το “Νάι-Νάι”, το “Φύσηξε έρωτας βοριάς”, το “Αίνιγμα” και το “Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω”, έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες την δεκαετία 1988-1998 που ήταν η χρυσή δεκαετία των Ζιγκ-Ζαγκ.