ΠΑΟΚ: Πότε παίζει σήμερα;

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόγευμα απέναντι του τον Ιωνικό. Μια ομάδα που έκανε σπουδαία εμφάνιση και είχε επικρατήσει 3-2 υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νεάπολης στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Η συζήτηση για την Ευρώπη και την πορεία που μπορεί να διαγράψει ο Δικέφαλος, κλείνει εδώ και θα ανοίξει πάλι στις 7 Μαρτίου.

Το ΠΑΟΚ-Ιωνικός είναι το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 25ης αγωνιστικής της Super League 1, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής (27/2, 17:15) στην Τούμπα (Novasports 2 HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Η μετάβαση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη και αν ο ΠΑΟΚ επηρεαστεί θα φανεί στο παιχνίδι της Κυριακής όπου παίζει με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Κούτσιας.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Σπανός έχει δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει ο τραυματίας Κάνιας και ο τιμωρημένος Κιάκος.

πηγή: facebook paok fc

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Ρομαό, Λένις, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Πλατέλλας, Τουράμ, Βαλέντε, Μάντζης.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος