Εύβοια: Μείναμε άφωνοι όταν είδαμε τι έπαθαν τα παπούτσια σε χωράφι!

Δεν πίστευε όταν πήγε να πάρει τα παπούτσια του.

Η φωτογραφία με την μεταμόρφωση στα παπούτσια σε ένα χωράφι της είναι απίθανη.

Πρωταγωνιστής ένας Χαλκιδέος που αγαπούσε τον ελεύθερο χρόνο να πηγαίνει στο χωράφι του που έχει και να κάνει δουλειές. Έπαιρνε αλλαξιές για να μην λερώσει όπως και δύο ζευγάρια παπούτσια. Είχε αρκετή λάσπη το χωράφι και δεν ήθελε με τίποτα να λερώσει τα παπούτσια του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες με τι τροφές που θα βρεις στην Εύβοια, θα κάνεις αστραφτερά δόντια

Μια μέρα, αφού έκανε την δουλειά του στο χωράφι και είχε νυχτώσει, ξέχασε να πάρει μαζί του τα παλιά του παπούτσια που συνήθως τα άφηνε στο όχημα μέχρι να πάει την επόμενη φορά.

Όταν το θυμήθηκε, ήταν ήδη αργά μιας και είχε φτάσει στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Για μια στιγμή, σκέφτηκε να γυρίσει να πάρει τα παλιά υποδήματα αλλά είχε τόση πολύ κούραση που προτίμησε να καθίσει να δει τηλεόραση και να ξεκουραστεί λιγουλάκι.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έτυχε για μία εβδομάδα να μην μπορεί να πάει στο χωράφι του μιας και ήταν πολλές οι υποχρεώσεις και δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος. Όταν όμως πήγε, δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε.

Πίστευε ότι θα έχανε τα παπούτσια αλλά η σκέψη εξαφανίστηκε όταν τα είδε στο βάθος του κτήματος. Τα πλησίασε και αυτό που είδε, σίγουρα θα το θυμάται μια ζωή.
Μέσα στο παπούτσι του, είχε φυτρώσει ….ζωή!

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, είχε φυτρώσει πρασινάδα.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοούμε…

Παπούτσια σε χωράφι της Εύβοιας
Δείτε τι έπαθαν τα παπούτσια σε ένα χωράφι της Εύβοιας – πηγή φωτογραφίας: newse.gr

Ξέρεις γιατί… λύνονται μόνα τους τα κορδόνια;

Διαπιστώθηκε σύμφωνα με το newsbomb.gr, ότι όταν κανείς περπατά γρήγορα ή τρέχει, το πόδι του χτυπά το έδαφος με δύναμη επταπλάσια της βαρύτητας. Αντιδρώντας σε αυτήν τη δύναμη, ο κόμπος των κορδονιών αρχικά τεντώνεται και μετά χαλαρώνει. Αφού ο κόμπος έχει χαλαρώσει, το πόδι που πηγαίνει πέρα-δώθε καθώς κινείται, ασκεί μια δεύτερη δύναμη αδράνειας στις ελεύθερες άκρες των κορδονιών, πράγμα που οδηγεί στο γρήγορο λύσιμό τους ακόμα και με δύο δρασκελιές.

 

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα