Μια παραδεισένια παραλία με κρυστάλλινα νερά στην Εύβοια!

Λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Χαλκίδας, μακρυά από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, μακρυά από την βαβούρα και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αυτή είναι η παραλία είναι με λίγα λόγια, παραδεισένια, μοιάζει σαν πισίνα και είναι κρυμμένη στην Εύβοια. Για πολλούς ντόπιους η παραλία αυτή, αποτελεί ένα πολύ όμορφο ησυχαστήριο, καθώς δεν υπάρχουν ούτε ταβερνάκια, ούτε καφετέριες.

Η απλότητα της περιοχής σε παραπέμπει σε μια άλλη εποχή, πολύ πιο ρομαντική. Να είσαι στην αμμουδιά με ένα τρανζιστοράκι και η μουσική που βγαίνει από τα ηχεία ίσα που να ακούγεται. Παράλληλα να ακούς το κύμα και πίσω το θρόισμα από τα αλμυρίκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τι βγήκε μέσα από το χώμα στην Εύβοια – Απλά απίστευτο!

Το φυσικό τοπίο αυτής της παραλίας στην Εύβοια είναι λίγο άγριο μα συνάμα ζεστό για όσους κάνουν μία βόλτα εκεί. Πρόκειται για μια παραδεισένια παραλία, με υπέροχη αμμουδιά και με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Για να φτάσεις στην παραλία, από τη Χαλκίδα θα ακολουθήσεις την διαδρομή για βόρεια Εύβοια. Λίγο πριν φτάσετε στο Προκόπι, θα στρίψετε δεξιά για Πήλι και Βλαχιά. Όταν φτάσετε στο Πήλι, συνεχίζετε την πορεία σας για την Βλαχιά. Σου έχουμε παρακάτω ένα χάρτη. Ανάμεσα σε Πήλι και Βλαχιά, υπάρχει ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία. Μπορεί να περπατήσετε λίγα λεπτά αλλά αυτό που θα δείτε θα σας αποζημιώσει.

Αν είστε τυχεροί και διαθέτετε βάρκα, τότε δεν θα ταλαιπωρηθείτε και πολύ. Θα πάτε την βάρκα στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Όπως και να πας η παραλία θα σε ανταμείψει. Οι ντόπιοι την ξέρουν και ως Στενό Λινάρι. Στον παρακάτω χάρτη την ονομάζει Στενό Λινάρι.

Αυτή είναι η παραδεισένια παραλία στην Εύβοια [φωτογραφία]

Μία παραλία μοναδικής ομορφιάς στη βόρεια Εύβοια
Μία παραλία μοναδικής ομορφιάς στη βόρεια Εύβοια! (πηγή φωτογραφίας: facebook.com/adventure evia)

Έτσι θα πας στην παραδεισένια παραλία με τα κρυστάλλινα νερά στην Εύβοια (χάρτης)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2023!

Προσλήψεις αναπληρωτών β φάση 2023: Πότε θα γίνουν;

Μετεγγραφές φοιτητών 2023 – 2024: Πότε ξεκινούν;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα