Παράκαμψη Χαλκίδας

Παράκαμψη Χαλκίδας: Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες;

Εξαιρετικά νέα για την Παράκαμψη Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης – Ψαχνών.

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας εγκρίνονται οι προαιρέσεις για την υλοποίηση δύο πολύ σημαντικών τμημάτων.

Δείτε τι ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός:

📌 «Παράκαμψη Ψαχνών», με συμβατικό ποσό προαιρέσεων 10.629.568,20 ευρώ. Αποτελεί συνέχεια της παράκαμψης Χαλκίδας, που διέρχεται έξω από τους οικιστικούς ιστούς των Ψαχνών και της Καστέλλας προς τη Βόρεια Εύβοια.

📌 «Αρτηρία Σύνδεσης Βόρειας – Νότιας Εύβοιας», με συμβατικό ποσό προαιρέσεων 7.855.509,11 ευρώ. Η αρτηρία θα συνδέει τον ανισόπεδο κόμβο Λιανής Άμμου και παράκαμψης Χαλκίδας με το οδικό δίκτυο προς τη Νότια Εύβοια.

✅ Τελευταίο και πολύ σημαντικό: Ρωτάτε πολλοί φίλοι – και απολύτως εύλογα – πότε ξεκινάει το έργο στην πράξη, πότε μπαίνει, όπως λέμε, μπουλντόζα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που λαμβάνουμε, ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία των απαλλοτριώσεων. Συνεπώς – και αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλη εκκρεμότητα – πολύ σύντομα ξεκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες για το κορυφαίο οδικό έργο της Εύβοιας με τις τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές!