Το ναυάγιο Mega: Ποιοι οι ηθοποιοί στην σειρά;

Το ναυάγιο Mega: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί της σειράς

Το ναυάγιο Mega
Το ναυάγιο Mega

Το ταξίδι στη σειρά του mega, “Το ναυάγιο” με μια απίστευτη υπόθεση που όλοι θα αγαπήσουμε.

Οι άσχημες στιγμές δεν τελειώνουν ποτέ για κάποιους, αντίθετα άλλοι καλούνται να ζήσουν για πάντα με τον χειρότερό τους εφιάλτη.

Η σειρά του MEGA, “Το Ναυάγιο“, ασχολείται με το τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας κι έρχεται στη μικρή οθόνη.

Η υπόθεση της σειράς “Το ναυάγιο“, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.

Λίγο πριν το πλοίο «Φοίνιξ» ξεκινήσει για το τελευταίο του μακάβριο ταξίδι, γίνεται γνωριμία με τους χαρακτήρες που αγωνιούν για την τύχη των οικείων τους που επιβιβάστηκαν στο μοιραίο πλοίο.

Υπόθεση

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις.

το ναυαγιο, πρεμιερα, mega, υποθεση, ηθοποιοι
Το ναυάγιο Mega

Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Aθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες.Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους…

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της.

Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Το Ναυάγιο: Οι ηθοποιοί της νέας σειράς του MEGA

Αναλυτικά στη νέα σειρά του Mega πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάννα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α. Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00, δημιουργώντας ερωτηματικά.