Σε αυτή την παραλία της Εύβοιας οι γυναίκες κλαίνε!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι κλάμα λύπης αλλά χαράς!

Εύβοια παραλίες: Σε αυτό το υπέροχο και μαγικό μέρος της Εύβοιας, σίγουρα οι γυναίκες κλαίνε με δάκρυα χαράς. Υπάρχει λόγος και θα σας τον αναλύσουμε. Από μόνο του, είναι ένα σημείο μαγικό με θέα το Αιγαίο, γιατί άμα χαράζει στο Αιγαίο, είναι όμορφα σου λέω.

Και βλέποντας την υπέροχη θέα στο Αιγαίο με τον ήλιο να ξεφυτρώνει από την θάλασσα, είναι και η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις πρόταση γάμου. Είναι η τοποθεσία όπου με αυτό το ρομαντικό σκηνικό, δεκάδες είναι οι προτάσεις γάμου που έχουν γίνει. Για αυτό και τα κλάμα χαράς από τις γυναίκες.

Είναι κάποια μέρη στην Εύβοια όπου όλο τον χρόνο χαζεύεις την ομορφιά της φύσης. Σίγουρα, αγαπάμε την νυχτερινή ζωή αλλά υπάρχουν, όμως, κι εκείνες οι φορές που θέλουμε πιο prive καταστάσεις, να πάρουμε την καλύτερη παρέα και να απολαμβάνουμε  το ρομαντικό ξημέρωμα.

Σε αυτό το ρομαντικό μέρος της Εύβοιας, οι γυναίκες κλαίνε!

Αυτό το ρομαντικό μέρος βρίσκεται στην περιοχή της Κύμης. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Ονομάζεται Στόμιο και είναι παραθαλάσσιος οικισμός. Οδηγώντας στον δρόμο για την Κύμη, θα το δεις με το που φτάσεις στον παραλιακό δρόμο. Το Στόμιο βρίσκεται δεκαπέντε λεπτά μακρυά με το αυτοκίνητο.

Έχει μία απέραντη παραλία που βρέχεται από το Αιγαίο και έχει βοτσαλάκι. Τα νερά βαθαίνουν απότομα ενώ πολλοί απολαμβάνουν και τα κύματα με τα μελτέμια του Αυγούστου.

Θα απλώνεται μπροστά σου και θα σε καλεί να τον εξερευνήσεις. Πάντως αν δεν δεις την ανατολή του ηλίου από το Στόμιο, είναι σαν να μην έχεις δει τίποτα. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το τοπίο μετατρέπεται σε ένα έργο τέχνης ανεκτίμητης αξίας.

Έχει μία απέραντη παραλία που βρέχεται από το Αιγαίο και έχει βοτσαλάκι.
Έχει μία απέραντη παραλία που βρέχεται από το Αιγαίο και έχει βοτσαλάκι.(πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Τσομάκας – koumiotis.blogspot.gr)
Είναι κάποια μέρη στην Εύβοια όπου όλο τον χρόνο χαζεύεις την ομορφιά της φύσης.
Είναι κάποια μέρη στην Εύβοια όπου όλο τον χρόνο χαζεύεις την ομορφιά της φύσης.(πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Τσομάκας – koumiotis.blogspot.gr)

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Δείτε τι βρέθηκε πάνω στο τραπέζι τους την ώρα του καφέ στο Αλιβέρι!

Τιμολόγια ρεύματος με χρώμα: Ποιο πρόγραμμα ΔΕΗ να επιλέξω για το κοινωνικό τιμολόγιο;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα