Τέλος και το παζάρι της Αγίας Μαρίνας στο Αλιβέρι!

Ύστερα από την ακύρωση του παζαριού της Χαλκίδας, ήρθαν και άλλες ακυρώσεις.

Παζάρι Αγίας Μαρίνας στο Αλιβέρι: Αυτό το καλοκαίρι, λόγω κορονοϊού, έχουν αλλάξει πολλές καταστάσεις. Ακόμα και η καθημερινότητα μας. Στις συζητήσεις μας το θέμα που επικρατεί είναι τα πόσα κρούσματα είχαμε ανά μέρα και το τι θα γίνει με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε και άλλα νέα από το Αλιβέρι:

Πάθαμε πλάκα με τα πλάσματα που βρήκαμε σε λίμνη έξω από το Αλιβέρι!

Έπαθαν πλάκα με το απίστευτο θέαμα! Τι αυτοκίνητο εμφανίστηκε κάποτε στο Αλιβέρι;

Αλιβέρι: Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε κάποτε στον ουρανό!

Παζάρι Αγίας Μαρίνας: Η ακύρωση δεν άργησε να έρθει

Οι ακυρώσεις δεν άργησαν να έρθουν. Ύστερα από τα πανηγύρια που φέτος δεν θα γίνουν, ακυρώνονται και πολλές άλλες εκδηλώσεις μιας και τα κρούσματα του ιού αυξάνονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν ήρθε και άλλη μία ακύρωση στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Ένας θεσμός για πολλά χρόνια θα ακυρωθεί. Και αυτή η απόφαση έρχεται μετά την δημοσιοποίηση από τον Δήμο Χαλκιδέων ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη που γίνονταν για δεκάδες χρόνια στη Χαλκίδα.

Πρόσφατα συνεδρίασε η δημοτική αρχή για να αποφασίσει το τι θα γίνει φέτος με την εμποροπανήγυρη.  Το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου, μετά από εισήγηση του Δημάρχου, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να μην γίνει το παζάρι της Αγίας Μαρίνας στο Αλιβέρι, με την αιτιολογία ότι ο Δήμος δεν έχει το προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή να το στηρίξει, παρά την ομόφωνη, θετική, απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου και του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής.