Χαλκίδα νέα: Τι θα γίνει με το παζάρι της Αγίας Παρασκευής;

Ήταν από τις απορίες που είχαμε όλο τον καιρό.

Γενικά αρκετός κόσμος ρωτούσε ποια είναι τα νέα για το παζάρι στη Χαλκίδα. Το Παζάρι έχει την ονομασία “παζάρι της Αγίας Παρασκευής”. Μάλιστα πήρε την ονομασία, εξαιτίας του γεγονότος ότι  πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανήμερα της ημέρας της εορτής της Αγίας Παρασκευής.

Ξεκινά το παζάρι της Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου και έχει διάρκεια 1 εβδομάδα. Αρκετοί το συνδυάζουν με μία βόλτα στη Χαλκίδα. Μάλιστα θα πάνε να προσκυνήσουν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής και μετά θα πάνε για τα ψώνια τους στο Παζάρι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ελλάδα, μιας και καταλαμβάνει περίπου 1500 μέτρα. και βρίσκεται στο Πάρκο του Λαού, στην είσοδο της πόλης της Χαλκίδας.

Διάβασε και άλλα νέα από τη Χαλκίδα:

Κάνεις βόλτα στη Χαλκίδα και έχεις πονοκέφαλο; Μήπως να ανησυχείς

Παράκαμψη Χαλκίδας: Πότε θα γίνει το έργο;

Αυτά είναι νέα στη Χαλκίδα! Ο κούκλος που έκανε όλους να παραμιλούν!

Τι θα γίνει με το παζάρι στη Χαλκίδα; Ποια είναι τα τελευταία νέα;

Εδώ και ημέρες ακούγονταν ότι μάλλον δεν θα ξεκινούσε για φέτος το παζάρι της Αγίας Παρασκευής. Αυτό που περιμέναμε ήταν την επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Χαλκιδέων. Τελικά δεν άργησε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020.

Παζάρι στη Χαλκίδα: Δεν θα λειτουργήσει

Αναβάλλεται η διεξαγωγή της Εμποροπανηγύρεως της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής. Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κατόπιν έκτακτης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της καθιερωμένης Εμποροπανηγύρεως της Αγίας Παρασκευής. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και εξαιτίας της εμφάνισης και αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού Covid-19 και στο Νομό Ευβοίας και πανελλαδικά.