Πότε κλείνουν τα πανεπιστήμια για Χριστούγεννα 2024;

panepistimia christougenna 2024

Πολλοί φοιτητές ρωτούν για το πότε κλείνουν τα πανεπιστήμια για Χριστούγεννα 2024, όπου θα επιστρέψουν τις γιορτές στις οικογένειες τους.

Τα πανεπιστήμια λειτουργούν σαν και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κλείνουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το Πάσχα. Πάνω κάτω δεν είναι και τόσο διαφορετική η ημερομηνία που κλείνουν τα πανεπιστήμια για τις διακοπές των Χριστουγέννων φέτος το 2024.

Μέχρι, τότε όμως, δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για να ξεσκάσουν από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας και να απολαύσουν κάποιο τριήμερο ή αργία.

Πότε κλείνουν τα πανεπιστήμια για Χριστούγεννα 2024;

Σε λίγες μέρες θα μπούμε στον μήνα των γιορτών και οι φοιτητές αλλά και οι οικογένειες τους έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πότε κλείνουν τα πανεπιστήμια για τα Χριστούγεννα 2024, για να μπορέσουν να κάνουν κράτηση έγκαιρα στα μέσα μεταφοράς από τον τόπο που σπουδάζουν.

Τα Χριστούγεννα 2024 γιορτάζονται την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πανεπιστήμια θα κλείσουν για Χριστούγεννα 2024, λίγες μέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τα πανεπιστήμια αναμένεται να κλείσουν την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024, δηλαδή δύο μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα μαθήματα θα σταματήσουν λίγες μέρες πριν τις 25 Δεκεμβρίου που φέτος πέφτει Τετάρτη.

Πότε ανοίγουν τα πανεπιστήμια μετά τα Χριστούγεννα;

Τα πανεπιστήμια θα κλείσουν για Χριστούγεννα 2024, λίγες μέρες πριν τις 25 Δεκεμβρίου που φέτος πέφτει Τετάρτη.

Τα πανεπιστήμια θα ανοίξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τη Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2025.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας.